Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Τορίνο – Μίλαν 0-0: Νέα γκέλα των «ροσονέρι»

Τορίνο – Μίλαν 0-0: Νέα γκέλα των «ροσονέρι»

Μετά το 0-0 με την Μπολόνια, η Μίλαν έμεινε στη «λευκή» ισοπαλία και στην έδρα της Τορίνο αλλά παραμένει πρώτη με ματς παραπάνω από την Ίντερ.

Νέα γκέλα για τη Μίλαν! Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι έμεινε στο 0-0 στην έδρα της Τορίνο (δεύτερη σερί «λευκή» ισοπαλία μετά από εκείνη με την Μπολόνια) και έχασε την ευκαιρία να ξεφύγει στη βαθμολογία. Στο +2 από την Ίντερ οι «ροσονέρι» που έχουν όμως και ματς παραπάνω.

Στο 14ο λεπτό ο Μενιάν «είπε» όχι σε κεφαλιά του Μπελότι ενώ η μοναδική ευκαιρία της Μίλαν στο πρώτο 45λεπτο ήταν ένα σουτ του Καλάμπρια στο 24′. Ένα σουτ του Ρίτσι στο 32′ έφυγε λίγο έξω από την εστία των φιλοξενούμενων.

Η Μίλαν πίεσε στο δεύτερο ημίχρονο, είχε ευκαιρίες με Λεάο, Ζιρού και Τονάλι, αλλά δεν κατάφερε να βρει το γκολ. Από την άλλη, ο Μενιάν έσωσε την ομάδα του όποτε χρειάστηκε και αποσόβησε τα χειρότερα.

Τορίνο: Μπερίσα, Ροντρίγκες, Βόιβοντα (84’ Μπουοντζιόρνο), Μπρέμερ, Σινγκό (64’ Άινα), Ζίμα (63’ Ίτσο), Λούκιτς, Πόμπεγκα (85’ Σεκ), Μπρέκαλο, Ρίτσι, Μπελότι (76’ Πελέγκρι)

Μίλαν: Μενιάν, Καλάμπρια, Τόμορι (87’ Γκάμπια), Ερναντές, Καλουλού, Κεσί, Σαλεμάκερς, Τονάλι (82’ Κρούνιτς), Ζιρού, Λεάο, Μπραΐμ Ντίαθ (55’ Μεσίας)

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

Μπορεί η διπλωματία να δώσει λύση στην κρίση της Μέσης Ανατολής;

Την ώρα που η Μέση Ανατολή αντιμετωπίζει δύο πολέμους, εγείρεται το ερώτημα αν υπάρχει η διάθεση εξεύρεσης λύσης από τις εμπλεκόμενες πλευρές

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024