Νέα γκέλα για τη Μίλαν! Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι έμεινε στο 0-0 στην έδρα της Τορίνο (δεύτερη σερί «λευκή» ισοπαλία μετά από εκείνη με την Μπολόνια) και έχασε την ευκαιρία να ξεφύγει στη βαθμολογία. Στο +2 από την Ίντερ οι «ροσονέρι» που έχουν όμως και ματς παραπάνω.

Στο 14ο λεπτό ο Μενιάν «είπε» όχι σε κεφαλιά του Μπελότι ενώ η μοναδική ευκαιρία της Μίλαν στο πρώτο 45λεπτο ήταν ένα σουτ του Καλάμπρια στο 24′. Ένα σουτ του Ρίτσι στο 32′ έφυγε λίγο έξω από την εστία των φιλοξενούμενων.

Η Μίλαν πίεσε στο δεύτερο ημίχρονο, είχε ευκαιρίες με Λεάο, Ζιρού και Τονάλι, αλλά δεν κατάφερε να βρει το γκολ. Από την άλλη, ο Μενιάν έσωσε την ομάδα του όποτε χρειάστηκε και αποσόβησε τα χειρότερα.

Τορίνο: Μπερίσα, Ροντρίγκες, Βόιβοντα (84’ Μπουοντζιόρνο), Μπρέμερ, Σινγκό (64’ Άινα), Ζίμα (63’ Ίτσο), Λούκιτς, Πόμπεγκα (85’ Σεκ), Μπρέκαλο, Ρίτσι, Μπελότι (76’ Πελέγκρι)

Μίλαν: Μενιάν, Καλάμπρια, Τόμορι (87’ Γκάμπια), Ερναντές, Καλουλού, Κεσί, Σαλεμάκερς, Τονάλι (82’ Κρούνιτς), Ζιρού, Λεάο, Μπραΐμ Ντίαθ (55’ Μεσίας)