Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
X Factor: Ήρθε στις auditions με μια ταραντούλα

X Factor: Ήρθε στις auditions με μια ταραντούλα

Μια απρόσμενη συνοδό έφερε στις auditions ο Ραφαήλ Λεμοντζής… Άραγε έκανε τους κριτές να ανατριχιάσουν και με την εμφάνισή του;

Ο Ραφαήλ Λεμοντζής δε θέλει να περνάει απαρατήρητος κι αυτό το κατάφερε με πολλούς τρόπους στις auditions του μουσικού talent show του MEGA. Η παρουσία του, με τα φούξια μαλλιά και το μούσι, και την ξεχωριστή ενδυμασία του, έκανε αίσθηση από την πρώτη στιγμή.

«Μπήκες και μας έχεις ψαρώσει ήδη», του είπε ο Μιχάλης Κουινέλης. Ο κριτής ψάρωσε όμως ακόμα περισσότερο όταν ο διαγωνιζόμενος αποκάλυψε ότι έχει φέρει μαζί του μία από τις ταραντούλες της συλλογής του, τη Ruby, που είναι από τους μεγαλύτερους θαυμαστές του.

Αμέσως, ο Μιχάλης Κουινέλης και η Μαρίζα Ρίζου πήγαν στο backstage για να περιεργαστούν τον απρόσμενο επισκέπτη, που κρατούσε άφοβα στα χέρια της η Κατερίνα Λιόλιου.

Οι κριτές δεν ψάρωσαν όμως από την audition του διαγωνιζόμενου με το «Bad Guy» Billie Eilish. «Είναι ολοφάνερο ότι χρειάζεσαι μαθήματα, δεν αντιλαμβάνεσαι την αρμονία», παρατήρησε ο Χρήστος Μάστορας.

Τελικά, ο Ραφαήλ Λεμοντζής δεν πέρασε στην επόμενη φάση. Έκανε όμως τη Ruby να… συγκινηθεί και πήρε μαζί του τη συμβουλή των κριτών να δουλέψει περισσότερο.

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

«Βράζει» η Μέση Ανατολή: Εντολή Νετανιάχου να συνεχιστεί ο πόλεμος με τη Χεζμπολάχ - Πώς αντιδρά η Δύση

Έγιναν δεκάδες πλήγματα εναντίον θέσεων της Χεζμπολάχ στον Λίβανο, η οποία άνοιξε μέτωπο με το Ισραήλ την επόμενη της επίθεσης της 7ης Οκτωβρίου

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024