Κάτω από αποδοκιμασίες στην εισαγγελία Σύρου ο 93χρονος που δολοφόνησε το γείτονά του
Κάτω από έντονες αποδοκιμασίες έφτασε στη Σύρο ο 93χρονος που σκότωσε το γείτονά του στην Τήνο.
Στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων βρέθηκε αργά το μεσημέρι της Δευτέρας ο 93χρονος, ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε τον 50χρονο γείτονά του έξω από την οικία τους στην Τήνο.
Ο ηλικιωμένος άνδρας είναι αντιμέτωπος με την ποινή της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της παράνομης οπλοφορίας. Ωστόσο το ερώτημα έχει να κάνει με το γεγονός αν θα κριθεί προφυλακιστέος από ανακριτή και εισαγγελέα.
Διαβάστε επίσης: Πώς φτάσαμε στο φονικό – Οι συχνοί καυγάδες
Ειδικότερα, λόγω μεγάλης ηλικίας ο 93χρονος ενδέχεται να εκτίσει την ποινή του κατ’ οίκον ή αν κριθεί ότι αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα σε ψυχιατρική κλινική.
Αποδοκιμασίες στο λιμάνι
Τη στιγμή που έφτασε στο λιμάνι της Σύρου ο 93χρονος, έγινε αντιληπτός από κατοίκους του νησιού, οι οποίοι τον αποδοκίμασαν έντονα, με τους αστυνομικούς να τον φυγαδεύουν για να μην επεκταθούν τα γεγονότα.
- Ιστορία ή θρύλος – Υπήρξε ποτέ η χαμένη Ατλαντίδα;
- Τα 11 βήματα που ξεκλειδώνουν τον ΕΝΦΙΑ – Η διαδικασία έκδοσης των εκκαθαριστικών
- Εκτός κυβέρνησης οι απρόθυμοι υπουργοί
- «Θα το μισήσουν»: Ο μεγάλος φόβος του Τζορτζ Κλούνεϊ για την ξαφνική αλλαγή στην εμφάνισή του
- Στο Μισθοδικείο η επαναφορά 13ου και 14ου μισθού στο Δημόσιο
- Καίτη Κωνσταντίνου: Και ποιος δεν έχει πει ατάκες της Σωσώς από τα «Εγκλήματα» δίνοντας ένα ρεσιτάλ κακίας;