Γκάρι Ροντρίγκες, η επιστροφή! Ο διεθνής μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, ο οποίος στην αρχή του μήνα είχε υποβληθεί σε επέμβαση σκωληκοειδίτιδας (2/4), επέστρεψε στις προπονήσεις των Πειραιωτών και υπολογίζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (17/4).

Στις 2 Απριλίου ο εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι είχε υποβληθεί από τον γιατρό της πειραϊκής ομάδας, Χρήστο Θέο, σε επέμβαση λαπαροσκοπικής σκωληκοειδεκτομής στο Μετροπόλιταν και η επιστροφή του υπολογιζόταν σε περίπου τρεις εβδομάδες. Το πιθανότερο σενάριο ήταν η επιστροφή του στο παιχνίδι του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ (21/4) στην Τούμπα, αλλά τελικά γυρίζει νωρίτερα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των Πειραιωτών και τίθεται στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για το ντέρμπι με το Τριφύλλι.

Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός προπονήθηκε και πλέον μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στη δράση, με τον Πορτογάλο προπονητή να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση. Ο Γκάρι Ροντρίγκες στη φετινή σεζόν έχει πραγματοποιήσει συνολικά 17 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 4 γκολ και 2 ασίστ σε 852 λεπτά. Στη Super League είχε 12 στην κανονική περίοδο, με 4 γκολ και 1 ασίστ, ενώ στα πλέι οφ έχει παίξει σε δύο ματς.