Η ΑΕΚ Β’ ήταν καταιγιστική απέναντι στην Ρόδο, την οποία φιλοδώρησε με πέντε γκολ στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Supereague 2. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την Ένωση ο Κορομηλάς ο οποίος σημείωσε δύο τέρματα και τους Γιούση, Γεωργέα, Κοσίδη από ένα. Μετά τη νέα ήττα η Ρόδος δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο τη θέση της και πλέον περιμένει το θαύμα για την παραμονή της στην κατηγορία.

Το σκορ για την Ένωση άνοιξε ο Γιούσης με ωραίο πλασέ μόλις στο 6ο λεπτό του αγώνα, με την ομάδα του Παναγιωταρά να πηγαίνει στα αποδυτήρια με το προβάδισμα του 3-0 χάρη στα δύο προσωπικά γκολ του Κορομηλά στο 35′ και 44′.

Ο Γεωργέας στο 78′ βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, γράφοντας το 4-0, για να έρθει δύο λεπτά αργότερα ο Κοσίδης και να σφραγίσει τη νίκη της ΑΕΚ με το εμφατικό 5-0.

ΑΕΚ Β’: Θεοχάρης, Ραντόνια, Μιτάι (70′ Παρράς), Λάτσι, Αρβανίτης, Μπάμπης, Γερολέμου (46′ Γεωργέας), Κορομηλάς, Τζούντα Γκαρσία (46′ Πάπα), Γιούσης (61′ Κοσίδης), Ευθ. Χριστόπουλος (70′ Απ. Χριστόπουλος).

Ρόδος: Σουλάι, Μαρτάκης, Νικολόπουλος, Καψάλης, Καραγεώργης, Μακρυδημήτρης, Μπότος, Χύσι, Μάρκοβιτς, Παπάζογλου, Γκαρσία.

Βαθμολογική «ανάσα» για τον Ηρόδοτο 

Μετά την νίκη επί της Καλαμάτας ο Ηρόδοτος πανηγύρισε δεύτερο διαδοχικό τρίποντο αυτή την φορά κόντρα στον Παναθηναϊκό Β΄. Οι Κρητικοί κατάφεραν να πάρουν διαφορά δύο τερμάτων πριν την συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου, χάρη στα τέρματα των Κορτσάμ(19′) και Ποζατζίδη(24′).

Το μόνο που κατάφεραν οι «πράσινοι» ήταν να μειώσουν σε 1-2 με τον Τσιριγώτη ακριβώς με την συμπλήρωση των 90′. Στην αμέσως επόμενη φάση οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του σκόρερ Κορτσάμ.

Παναθηναϊκός Β (Βάθκεθ): Ξενόπουλος, Σιδεράς, Αθανασακόπουλος, Σαρδέλης, Τουρκοχωρίτης, Ρόμπι, Καρβούνης, Μαρτίνης, Αλμπάνης, Τσιριγώτης, Ηλιάδης.

Ηρόδοτος (Βούζας): Κρόστα, Βρεττός, Χαλκιαδάκης, Κίσσας, Μπαρμπόζα, Καπέλ, Κόρτσαμ, Ασίγκμπα, Μακρυδάκης, Γκόμεζ, Ποζατζίδης.

Βόρειος Όμιλος 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Ολυμπιακός Βόλου-Τρίκαλα 2-0
Αλμωπός Αριδαίας-Απόλλων Λάρισας2-2
Καβάλα-Ολυμπιακός Β’ 0-0
Θεσπρωτός-Πανσερραϊκός 3-0
Ξάνθη-Ηρακλής 3-3
Πιερικός-Βέροια 2-1
Αναγέννηση Καρδίτσας-Απόλλων Πόντου 2-1
Νίκη Βόλου-ΑΕΛ (14/4)
Ρεπό: ΠΑΟΚ Β’

Νότιος Όμιλος 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Αστέρας Βλαχιώτη-ΟΦ Ιεράπετρας 4-1
ΑΕ Καραϊσκάκης-Αιγάλεω 3-1
Παναθηναϊκός Β’-Ηρόδοτος 1-2
ΑΕΚ Β’-Ρόδος 5-0
Κηφισιά-Επισκοπή 0-1
Καλαμάτα-Λεβαδειακός 15:30
Διαγόρας-Ζάκυνθος 16:00
Εργοτέλης-Καλλιθέα 18:00
Ρεπό: Χανιά