Παρασκευή 04 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Δεν τα κατάφερε η ΑΕΛ, πιο κοντά στον τίτλο η Βέροια (1-1)

Δεν τα κατάφερε η ΑΕΛ, πιο κοντά στον τίτλο η Βέροια (1-1)

Νίκη Βόλου και ΑΕΛ έμειναν στο 1-1 για την 31η αγωνιστική του βορείου ομίλου της Super League 2, με τους βυσσινί να βρίσκονται πλέον στο -5 από την πρωτοπόρο Βέροια.

Η ΑΕΛ δεν κατάφερε να φύγει με το διπλό από τον Βόλο και έμεινε στο 1-1 με την τοπική Νίκη για την 31η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2 και πλέον βρίσκεται στο -5 από την πρωτοπόρο της βαθμολογίας Βέροια.

Η Λάρισα δεν εκμεταλλεύτηκε την ήττα της Βέροιας από τον Πιερικό με 2-1 και πλέον βρίσκεται στην θέση της βαθμολογίας με 63 βαθμούς, ενώ η Βέροια στους 68 και η Νίκη Βόλου στην 3η θέση με 51 πόντους.

Ο αγώνας 

To παιχνίδι ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για την ΑΕΛ και τον καλύτερο για τη Νίκη Βόλου, αφού μόλις στο 6ο λεπτό ο Μιράντα με εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ για να δώσει προβάδισμα στους γηπεδούχους. Από εκεί και πέρα η αναμέτρηση απέκτησε ρυθμό, καθώς το γρήγορο γκολ των γηπεδούχων έκανε την ΑΕΛ να πάρει μέτρα στο γήπεδο, ώστε να πιέσει για την ισοφάριση. Πάντως η λήξη του πρώτου ημιχρόνου βρήκε την Νίκη Βόλου προηγούμενη με 1-0.

Η ΑΕΛ μπήκε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο και μόλις στο 52ο λεπτό του αγώνα κατάφερε να κερδίσει πέναλτι, με τον Όγκμποε να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να ισοφαρίζει σε 1-1 για τους «βυσσινί». Από την ισοφάριση και έπειτα η Λάρισα ήταν σαφώς καλύτερη από τη Νίκη Βόλου, όμως δεν κατάφερε να πετύχει ένα δεύτερο γκολ και έτσι έμεινε το 1-1 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Νίκη Βόλου (Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Αθανασίου, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Πάνος, Παναγιωτίδης (78′ Γκαρσία), Κυριακίδης, Τσουκαλάς, Μιράντα, Βασιλείου (65′ Βλαχομήτρος), Κουσκουνάς.

ΑΕΛ (Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Θ. Παπαγεωργίου, Μαϊδανός, Μπέρτος (46′ Γρηγορόπουλος), Μαξιμένκο, Ραμίρεζ, Κ. Παπαγεωργίου, Γαρουφαλιάς (46′ Όγκμποε), Κούστα (46′ Κολομπίνο), Μαυριάς (78′ Νίνο), Γλυνός (67′ Μιλτιάδης).

Only in

Η μιζέρια και η διαμαρτυρία

Η αυξανόμενη κυβερνητική δυσανεξία απέναντι στη διαμαρτυρία αποτυπώνει εθελοτυφλία απέναντι στον πραγματικό κοινωνικό συσχετισμό δύναμης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 04 Οκτωβρίου 2024