Τη νίκη που θα τον έφερνε πάνω από τη Λαμία στη «μάχη» για την παραμονή στη Super League ήθελε ο Απόλλων Σμύρνης κόντρα στον Βόλο, αλλά το μόνο που κατάφερε να πάρει ήταν ο βαθμός της ισοπαλίας (1-1). Η ομάδα της Μαγνησία ήταν ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, προηγήθηκε με τον Φερνάντες στο 59′ και ο Ντάουντα στο 81′ έσωσε την ομάδα του από την ήττα.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλές ευκαιρίες, με τις δύο σημαντικότερες να ανήκουν στους φιλοξενούμενους. Ο Ρεγκατέν απείλησε με ένα σουτ στο 12′ και δύο λεπτά μετά ο Φαν Βέερτ έχασε σπουδαία ευκαιρία για το 1-0 από κοντά. Σε όλο το πρώτο ημίχρονο, ο Απόλλωνας είχε μία καλή στιγμή με τον Ντάουντα.

Η υπεροχή του Βόλου δικαιώθηκε στο 59′ όταν ο Φερνάντες έκανε το 0-1 από ασίστ του Ρεγκατέν. Ο Απόλλωνας προσπάθησε να αντιδράσει άμεσα, σκόραρε με τον Ντάουντα στο 66′, με το γκολ να ακυρώνεται μέσω VAR, αλλά ο ίδιος παίκτης ήταν αυτός που κατάφερε να φέρει τελικά το ματς τα ίσια στο 81′ με κεφαλιά από ασίστ του Βιτλή.

Απόλλων Σμύρνης (Πάρης Κωνσταντακόπουλος): Σόρτσαν, Ντεντάκης, Βιτλής, Μπρούνο Άλβες (73’ Φερνάντες), Ντομίνγκες, Ρόγκνε, Κάστρο (73’ Τσίμπσα), Μαρτίνες (86’ Κραγιόπουλος), Φατιόν, Σλίβκα (60’ Εμπακογκού), Ντάουντα

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Πουρίτα (77’ Κορέα), Σιέλης, Άλχο, Γκιουλέν, Μεταξάς (60’ Ριένστρα), Φερνάντες (88’ Τριανταφύλλου), Ρεγκατέν, Ροσέρο, Μπαρτόλο, Φαν Βέερτ