Είναι πλέον ξεκάθαρο, πλέον, ότι οι Maneskin δεν είναι απλώς το συγκρότημα που κέρδισε τυχαία την περσινή Eurovision, αφού μετά την τεράστια επιτυχία τους με το «Zitti E Buoni», έχουν κάνει εμφανίσεις σε πολύ μεγάλες σκηνές, ενώ τον Νοέμβριο είχαν βρεθεί και στη σκηνή των θρυλικών Rolling Stones.
Η γεμάτη ενέργεια μπάντα από την Ιταλία, μεταφέρθηκε αυτή την φορά στην Καλιφόρνια, στο πασίγνωστο φεστιβάλ «Coachella», κατά την διάρκεια του πρώτου Σαββατοκύριακου και ξεσήκωσε το κοινό με τις μοναδικές της ερμηνείες.
Συγκεκριμένα, οι Maneskin τραγούδησαν στην σκηνή του φεστιβάλ το «Womanizer», της Britney Spears, την τεράστια επιτυχία τους «Zitti E Buoni» με το οποίο κέρδισαν τον ευρωπαικό διαγωνισμό, το «MAMMAMIA», αλλά και το πλατινένιο πια single «Beggin».
Τα βλέμματα, φυσικά, στράφηκαν για άλλη μια φορά πάνω στον τραγουδιστή του συγκροτήματος, Damiano David, ο οποίος επέλεξε να κάνει μια ακόμη εκκεντρική εμφάνιση, φορώντας μαύρα δερμάτινα εσώρουχα.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.