Παρασκευή 04 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
To παγκόσμιο ποδόσφαιρο στο πλευρό του Κριστιάνο και της Χεορχίνας (pics & vids)

To παγκόσμιο ποδόσφαιρο στο πλευρό του Κριστιάνο και της Χεορχίνας (pics & vids)

Η παγκόσμια ποδοσφαιρική οικογένεια εξέφρασε τη συμπαράσταση της στον Κριστιάνο Ρονάλντο, που πέθανε το αγόρι από τα νεογέννητα δίδυμα παιδιά του.

Χθες είδε το φως της δημοσιότητας μια τραγική είδηση. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε γνωστό πως το αγόρι από τα νεογέννητα δίδυμα βρέφη του με την Χεορχίνα Ροντρίγκες έχασε τη ζωή του στη γέννα.

Το κοριτσάκι ήρθε κανονικά στον κόσμο, κάτι το οποίο όπως δήλωσαν είναι το μναδικό που μπορεί να τους δώσει λίγη χαρά σε αυτή την τραγική περίοδο που βιώνουν.

«Με βαθύτατη λύπη πρέπει να ανακοινώσουμε ότι το μωρό μας έφυγε από τη ζωή. Είναι ο μεγαλύτερος πόνος που μπορεί να νιώσει ένας γονιός. Μόνο η γέννηση της κόρης μας δίνει τη δύναμη να ζήσουμε τη στιγμή με κάποια ελπίδα και χαρά. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γιατρούς και τις νοσοκόμες για όλη την εξειδικευμένη φροντίδα και την υποστήριξή τους.

Είμαστε συντετριμμένοι για αυτή την απώλεια και ζητούμε ευγενικά τον σεβασμό της ιδιωτικότητας σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή. Μωρό μας, αγόρι μας, είσαι ο άγγελός μας. Θα σε αγαπάμε για πάντα», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του ο Πορτογάλος σούπερ σταρ.

Η σύζηγος του 37χρονου επιθετικού βρισκόταν στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της, όμως γέννησε πρόωρα. Κανείς δεν δεν περίμενε ότι το αγόρι από τα νεογέννητα δίδυμα βρέφη θα έχανε τη ζωή του και η είδηση αυτή έσκασε σαν βόμβα.

Στο πλευρό του Κριστιάνο το παγκόσμιο ποδόσφαιρο

Φυσικά, το τραγικό συμβάν προκάλεσε θλίψη παγκοσμίως, με αποτέλεσμα να αντιδράσουν αρκετοί άνθρωποι, αλλά και ομάδες από τον χώρο του ποδοσφαίρου. Πρώτη που έσπευσε να συμπαρασταθεί σε εκείνον και τη Χεορχίνα ήταν η ομάδα του, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η αδελφή του, Κάτια Αβέιρο, έγραψε στο Instagram: «Ο Θεός να φροντίζει για όλα και να ενισχύει την πορεία σου όλο και περισσότερο… Το αγγελούδι μας είναι ήδη στην αγκαλιά του πατέρα της και το κοριτσάκι μας που είναι εδώ δυνατό και γεμάτο υγεία θα μας διδάσκει όλο και περισσότερα ότι μόνο η αγάπη έχει σημασία..».

Το δικό της μήνυμα έστειλε και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η ομάδα με την οποία ο Πορτογάλος έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα: «Πολλή δύναμη, Κριστιάνο. Η οικογένεια της Σπόρτινγκ είναι μαζί σου», ενώ η Λίβερπουλ από την πλευρά της ανέφερε: «Όλοι εμείς εδώ στη Λίβερπουλ, στέλνουμε τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας σε εσένα, τη Χεορχίνα και την οικογένεια».

Η πρώην ομάδα του, Ρεάλ Μαδρίτης, έστειλε συλληπητήρια με ανακοίνωση της: «H Ρεάλ Μαδρίτης, ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο εκφράζουν τη βαθιά θλίψη τους για το θάνατο ενός από τα παιδιά που περίμενε να υποδεχτεί στον κόσμο ο αγαπημένος μας Κριστιάνο Ρονάλντο και η σύντροφός του, Χεορχίνα Ροντρίγκες. Η Ρεάλ νιώθει και εκείνη τον πόνο όλης της οικογένειας και θέλει να τους στείλει όλη την αγάπη και τη στοργή της», ενώ ο συμπαίκτης του στη Γιουνάιτεντ, Μάρκους Ράσφορντ, έγραψε «οι σκέψεις μου είναι μαζί σου και στην Χεορχίνα, αδερφέ. Λυπάμαι»,

Ακόμα και παίκτες από διαφορετικό άθλημα εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους στον 37χρονο επιθετικό και τους οικείους του. Ένας από αυτούς ήταν και ο δις Τζαμαϊκανός σπρίντερ Ολυμπιονίκης στον στίβο, Γιόχαν Μπλέικ: «Λυπάμαι φίλε μου».

Ένας ακόμη… Γολγοθάς για τον Κριστιάνο

Δεν ήταν ποτέ όλα ρόδινα για τον 37χρονο άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου 1985 σε μια φτωχική γειτονιά του Φουντσάλ στο Σάντο Αντόνιο, στο νησί του Ατλαντικού Μαδέρα και πέρασε από πολλά κύματα για να φτάσει εκεί που είναι σήμερα.

Δύσκολη καθημερινότητα, με την οικογένεια του να τα βγάζει δύσκολα πέρα. Μικρό σπίτι με πολλά άτομα, οικονομικά προβλήματα και το χειρότερο απ’ όλα ήταν ο αλκοολισμός. Ο πατέρας του, Χοσέ Ντινίς Αβέιρο, περνούσε τις περισσότερες ώρες της ημέρας του στα καπηλειά και γύριζε μεθυσμένος στο σπίτι.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έχασε τον πατέρα του στα 52 του χρόνια εξαιτίας του αλκοόλ και όπως είναι λογικό ο ίδιος απεχθάνεται το ποτό. Του θυμίζει όσα πέρασε μικρός, του ξυπνάει εφιαλτικές μνήμες.

«Υπάρχουν πολλές στιγμές που τον σκέφτομαι. Ο πατέρας μου ήταν πολύ υπερήφανος για εμένα. Στεναχωριέμαι γιατί τώρα που είμαι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου εκείνος δεν είναι εδώ για να με δει και να χαρεί. Η μητέρα μου, τα αδέρφια μου, ακόμη και τα παιδιά μου έχουν καμαρώσει για εμένα. Ωστόσο, η απουσία του είναι πολύ μεγάλη», είχε πει ο Κριστιάνο μιλώντας για τον πατέρα του.

Πέρα από την τραγική ιστορία που έζησε με τον πατέρα του, ο Κριστιάνο πέρασε δύσκολα και με τον μεγάλο του αδερφό. Ο Χούγκο αντιμετωπίζει πρόβλημα εθισμού στα ναρκωτικά. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ πλήρωσε το κέντρο αποτοξίνωσης στη Λισαβόνα, όμως εκείνος επέστρεψε αρκετές φορές.

«Ο Χούγκο επέστρεψε στα ναρκωτικά αρκετές φορές. Ωστόσο ο Ρονάλντο ήταν πάντα εκεί για να τον βοηθήσει να σταθεί στα πόδια του. Επέμενε και του παρείχε τη θεραπεία», είχε δηλώσει η μητέρα του επί του θέματος.

Only in

Η μιζέρια και η διαμαρτυρία

Η αυξανόμενη κυβερνητική δυσανεξία απέναντι στη διαμαρτυρία αποτυπώνει εθελοτυφλία απέναντι στον πραγματικό κοινωνικό συσχετισμό δύναμης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 04 Οκτωβρίου 2024