Πάτρα: Πώς η Ρούλα Πισπιρίγκου επιχειρούσε να «χτίσει» άλλοθι – Η ημερομηνία ορόσημο
Στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκονται οι επικοινωνίες της Ρούλας Πισπιρίγκου
- Τα κινεζικά «Περλ Χάρμπορ» πίσω από παραδεισένιους τουριστικούς προορισμούς που τρομάζουν την Ουάσινγκτον
- Πώς η Google μας λέει αυτό που θέλουμε να ακούσουμε
- Halloween: «Γάτες» εναντίον Ρεπουμπλικανών στην παρέλαση της Νέας Υόρκης
- Θρήνος στην Εύβοια με τον νεκρό πυροσβέστη – Βίντεο με την αεροδιακομιδή
Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία για τους θανάτους των τριών παιδιών στην Πάτρα και τους γονείς τους, Μάνο Δασκαλάκη και Ρούλα Πισπιρίγκου, έφερε στο φως της δημοσιότητας ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος.
Ο Θανάσης Κατερινόπουλος αναφέρθηκε στην Ρούλα Πισπιρίγκου και τη διαρκή προσπάθειά της να βρίσκεται εντός νοσοκομείου η μικρή Τζωρτζίνα όταν της επέφερε τον θάνατο, προκειμένου να «χτίσει» ένα ισχυρό άλλοθι.
Η Ρούλα ήθελε να «χτίσει» ένα άλλοθι, είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι και αυτό το άλλοθι δεν το «έχτισε» μόνη της. Γιατί όταν και ο Μάνος παρακαλούσε να μπει το παιδί στη ΜΕΘ για να ενυδατωθεί, είχε κάνει εξετάσει ο Μάνος στο δικό του εργαστήριο ότι το παιδί χρειαζόταν ενυδάτωση;
- Διαβάστε επίσης: Νέο εμπόδιο στις έρευνες βάζει η Πισπιρίγκου μέσα από τις φυλακές – Η κίνηση που επιβαρύνει τη θέση της
«Ένα παιδί χάθηκε στο σπίτι. Αυτό το άτυχος βρέφος έξι μηνών. Ένα άλλο παιδί πέθανε στο νοσοκομείο, η μικρή Μαλένα και στράφηκαν κατά γιατρών, αναζητώντας ευθύνες. Εάν και η Τζωρτζίνα άφηνε την τελευταία της πνοή στο σπίτι, τότε θα υπήρχε μεγάλος κώδωνας κινδύνου, θα εγείρονταν ερωτηματικά. Άρα έπρεπε να μεθοδευτεί να πεθάνει μέσα σε ένα μεγάλο νοσοκομείο. Ήταν όλα μεθοδευμένα», υπογράμμισε ο ταξίαρχος.
«Γιατί να είναι μόνοι τους σε μονόκλινο; Γιατί επέμεναν να μπει σε ΜΕΘ; Όλα αυτά είναι στοιχεία που πρέπει να ληφθούν υπόψη, είναι ενδείξεις, όχι αποδείξεις», κατέληξε ο κ. Κατερινόπουλος.
Οι αποδείξεις όπως είπε θα έρθουν από τους έγκυρους επιστήμονες για τους θανάτους των παιδιών.
Απλήρωτα τα έξοδα για τους τάφους των παιδιών
- Διαβάστε επίσης: Τα 9 λεπτά που «καίνε» τη Ρούλα Πισπιρίγκου – Το… απροσδόκητο δώρο στην αστυνομία και οι μαρτυρίες των γιατρών
Αυτό, όμως, που προκαλεί μεγαλύτερη εντύπωση είναι το γεγονός ότι ούτε οι τάφοι των τριών παιδιών είχαν εξοφληθεί: Σήμερα έπρεπε να γίνει η εκταφή του πρώτου παιδιού που «έφυγε». Αυτό, όμως, δεν έγινε, όχι μετά από αίτημα του παππού ή της γιαγιάς, αλλά επειδή δε δεχόταν το νεκροταφείο να μεταφέρουν τα οστά στον τάφο που είναι τα άλλα δύο παιδιά, γιατί οι τάφοι είναι και αυτοί απλήρωτοι. Δε φρόντισε ούτε τους τάφους τους να πληρώσει. Έχει πόνο μέσα του αυτός; Έχει πόνο μέσα της αυτή; Δεν έχουν βάλει ακόμα φωτογραφίες στους τάφους, υπογράμμισε ο κ. Κατερινόπουλος.
Στο μικροσκόπιο οι επικοινωνίες της Πισπιρίγκου
- Διαβάστε επίσης: Δεν υπήρχε καρδιολογικό ή γενετικό πρόβλημα στη Τζωρτζίνα» – Το σκίτσο της ασφυξίας της Μαλένας
Εχουν σβηστεί τα στοιχεία τελευταίων ετών που πιθανώς να οδηγούν σε αναζητήσεις ύποπτων ουσιών τα προηγούμενα χρόνια».Στις 17 Ιανουαρίου του 2022, τον χρόνο που η Τζωρτζίνα κάνει την αναφερόμενη μαγνητική τομογραφία, ο γιατρός κάνει λόγο για την ουσία «χλωράλη», και αντί η 33χρονη να αναζητήσει αυτή την ουσία, βάζει τον όρο «αναισθητικά φάρμακα», ενώ στο άρθρο της εμφανίζεται και η κεταμίνη.
Στις 26 Ιανουαρίου, τρεις ημέρες πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας, η Ρούλα Πισπιρίγκου, παίρνει διαφήμιση της ουσίας κεταμίνης. Στη Google για να εμφανιστεί η ουσία αυτή θα πρέπει να έχει κάνει αναζητήσεις αυστηρά για την λέξη αυτή κι οι αναζητήσεις γι’ αυτή την ουσία δεν υπάρχουν.
Σχετικά με τις διαδικτυακές αναζητήσεις της 33χρονης για αναισθητικές ουσίες, που έγιναν στο διάστημα 12 Ιανουαρίου έως και της σύλληψης της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο δικηγόρος της επεσήμανε, στο MEGA, λέγοντας πως «εκανε έρευνα την ημέρα που υποβλήθηκε η Τζωρτζίνα σε μαγνητική τομογραφία εγκεφάλου για να δει τις ουσίες που είχαν χορηγηθεί στο παιδί. Μέσα σε όλη τη λίστα των ουσιών, σε άλλο σημείο γίνεται αναφορά και στην κεταμίνη. Η αναζήτησή της στο διαδίκτυο ήταν για ‘αναισθητικά φάρμακα’, όχι για δολοφονικές ουσίες η οτιδήποτε άλλο».
Ο κ. Παπαδόπουλος σημειώνει ότι, όπως έχει προκύψει από την έρευνα των Αρχών στα ψηφιακά ίχνη της 33χρονης, στα αποτελέσματα που βρήκε δε γίνεται αναφορά σε παρενέργειες των ουσιών αυτών ή υπεροδοσολογία.
«Από την έρευνα επιβεβαιώνεται ότι για την κεταμίνη έψαξε στις 30/3 όταν ανακοινώθηκε από τα ΜΜΕ η κεταμίνη».
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις