Ιωάννα Τούνη: Τα πρώτα λόγια της κολλητής της μετά τον θάνατο της μητέρας της
Η Ιωάνα Τούνη βρίσκεται σε πού δύσκολη κατάσταση μετά το χαμό της μητέρας της
Δύσκολες στιγμές περνάει η Ιωάννα Τούνη, καθώς η μητέρα της έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης.
Η κολλητή της φίλη, Στέλλα Πάσαρη μέσα από ένα story μίλησε για την απώλεια ενός αγαπημένου της προσώπου, δίχως να θέλει να αναφερθεί συγκεκριμένα στη μαμά της Ιωάννας Τούνη , και εξήγησε τον λόγο που απείχε από τα social media.
Οι δυο γυναίκες κάνουν κολλητή παρέα και φυσικά η Στέλλα όλο αυτό το διάστημα ήταν στο πλευρό της Ιωάννας στις τόσο δύσκολες στιγμές που περνά.
Η Στέλα Πάσσαρη εξήγησε στους διαδικτυακούς της φίλους ότι η ίδια είναι καλά στην υγεία της, ωστόσο η απώλεια ενός πολύ αγαπημένου της προσώπου – χωρίς να αναφερθεί συγκεκριμένα στη μητέρα της κολλητής της – της στοίχισε και δεν είχε διάθεση για αναρτήσεις.
Δείτε το βίντεο
- Μινεσότα: Η ICE συνέλαβε 5χρονο αγοράκι που επέστρεφε από το νηπιαγωγείο
- «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ»: Η μεγάλη δημοσκόπηση της Metron Analysis απόψε στις 19.45
- Την θλίψη τους για τον άδικο χαμό του λιμενικού εξέφρασαν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και ο Δήμαρχος Β. Κυνουρίας
- Καραμανλής – Σαμαράς στην Καλαμάτα: Μια συνύπαρξη με ιδιαίτερη σημειολογία
- Κατάσκοποι σε 4 τροχούς – Είναι τα κινεζικά οχήματα κίνδυνος για την εθνική ασφάλεια;
- «Η κατάσταση σε πολλούς δρόμους της Άνω Γλυφάδας» είναι δύσκολη λέει ο δήμαρχος – Τι είπε για το θάνατος της 56χρονης




