Ο Χέρμαν Μπούργος έχει ήδη ξεκινήσει να κάνει κάποιες πρώτες δοκιμές σε οτι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στο εκτός έδρας παιχνίδι (1/5) της έκτης αγωνιστικής των πλέι οφ με τον Παναθηναϊκό, ενώ οι κιτρίνομαυροι θα ανεβάσουν ρυθμούς από τη Δευτέρα.

Το ερώτημα πάντως, στο οποίο φαίνεται ότι δεν έχει βρει ακόμα απάντηση ο προπονητής του Άρη, έχει να κάνει με τον παρτενέρ του Ματίγια στα αμυντικά χαφ.

Ο Ντουκουρέ πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, πετυχαίνοντας και το γκολ της νίκης της ομάδας του, ενώ και ο Σάσα έχει ξεπεράσει το προβλήμα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και διεκδικεί θέση στο βασικό σχήμα.

Υπάρχει, βέβαια και το ενδεχόμενο να ξεκινήσουν αμφότεροι στο βασικό σχήμα και να μείνει στον πάγκο ο Ματίγια, κάτι, τέτοιο, όμως συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες.

Για την κρίσιμη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η η απουσία του τραυματία Μπεναλουάν, ενώ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου νοκ άουτ θα τεθεί και ο Ιτούρμπε.