Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Χαμόγελο του Παιδιού: «Εκμεταλλεύονται την αθωότητα των παιδιών»

Χαμόγελο του Παιδιού: «Εκμεταλλεύονται την αθωότητα των παιδιών»

Ο πρόεδρος του Χαμόγελου του παιδιού, μίλησε σε έντονο τόνο για το πώς πρέπει οι γονείς να προλαβαίνουν τις δύσκολες για τα παιδιά τους καταστάσεις.

Για τα περιστατικά φυγής νεαρών παιδιών από τα σπίτια τους και τις οικογένειές τους μίλησε ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» Κώστας Γιαννόπουλος.

Ο πρόεδρος του «Χαμόγελου» υπογράμμισε ότι είναι πλέον συχνό φαινόμενο τα παιδιά να μπλέκουν σε συμμορίες από μεγαλύτερους που θέλουν να τους «μπλέξουν» σε επικίνδυνα κυκλώματα ή να ικανοποιήσουν προσωπικές ορέξεις.

«Τα παιδιά είναι σαν αφιονισμένα, είναι εξαρτημένα. Είδαμε ότι και η νεαρή κοπέλα που βρέθηκε από το Περιστέρι, δεν ήθελε να πει τίποτα» ανέφερε ο κ. Γιαννόπουλος, και πρόσθεσε πως τα παιδιά «δένονται» με τους δράστες και απομακρύνονται από τους γονείς και τις οικογένειές τους. «Εκμεταλλεύονται την αθωότητα των παιδιών και τα καταστρέφουν» συμπλήρωσε.

Όπως τόνισε ο κ. Γιαννόπουλος οι γονείς θα πρέπει να αναζητήσουν τα σημάδια που θα «δείξουν» την αρχή των δύσκολων καταστάσεων που θα βρεθούν τα παιδιά, κυρίως στην ηλικία των 14-15 ετών.

«Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε το πρόβλημα στο ξεκίνημά του» σημείωσε και πρόσθεσε ότι συνήθως πέφτουν θύματα κορίτσια, κυρίως ελληνικής καταγωγής στην εφηβεία.

Only in

Ελεονώρα Μιλάτσο: «Ο διχασμός στην ΕΕ επανέρχεται»

Μιλάει στα «ΝΕΑ» η ερευνήτρια στο Κέντρο Μεταναστευτικής Πολιτικής (MPC) και συνεργάτις στο Ινστιτούτο Egmont στις Βρυξέλλες

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024