Απίθανη παράσταση από τον Γκάμπριελ Ζεσούς και πάρτι για τη Μάντσεστερ Σίτι στο Έτιχαντ! Ο Βραζιλιάνος επιθετικός έκανε όλη τη… δουλειά κόντρα στη Γουότφορντ, με την αρμάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα να φτάνει σε ένα υγιεινό περίπατο (5-1).

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός που δείχνει φευγάτος από τη γαλάζια μεριά του Μάντσεστερ, ήταν απολαυστικός, πετυχαίνοντας καρέ τερμάτων. Μυθική παράσταση από τον 25χρονο, με τους Πολίτες (80 π.) να αυξάνουν στους 4 πόντους τη διαφορά τους από τη 2η Λίβερπουλ (φιλοξενεί αύριο την Έβερτον). Πέντε αγωνιστικές απομένουν για την ολοκλήρωση της Premier League και η αγωνία βρίσκεται στο… κατακόρυφο.

Από την άλλη, αγκαλιά με την Championship είναι η Γουότφορντ, που παραμένει κολλημένη στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Με το… καλησπέρα, η Σίτι έδειξε τις άγριες διαθέσεις της. Μόλις στο 4ο μόλις λεπτό ο Ζιντσένκο έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Ζεσούς με προβολή, έγραψε το 1-0.

Οι Πολίτες ήταν συνεχώς στο αμυντικό τρίτο των φιλοξενούμενων και στο 23’, μετά από σέντρα του Ντε Μπρόινε από δεξιά, ο Ζεσούς έκανε το 2-0 με κεφαλιά.

Στο 28ο λεπτό ο Καμαρά με διαγώνιο σουτ από αριστερά μείωσε σε 2-1 για τη Γουότφορντ, αλλά στο 34’ ο Ρόδρι με τρομερό σουτ λίγο έξω από την περιοχή, έστειλε την μπάλα να αναπαυτεί στα δίχτυα του Φόστερ.

Στο 46ο λεπτό η Σίτι κέρδισε πέναλτι και ο Ζεσούς το εκτέλεσε εύστοχα για το 4-1 και στο 53΄, ο Βραζιλιάνος πέτυχε καρέ τερμάτων. Μετά από ωραία συνεργασία με τον Ντε Μπρόινε, πλάσαρε από το ύψος πέναλτι για το 5-1, που ήταν και το… κερασάκι στην τούρτα του θριάμβου για τους Πολίτες.

ΣΙΤΙ: Έντερσον, Κανσέλο, Ντίας, Ζιντσένκο, Λαπόρτ (63’ Ακέ), Ρόδρι (70’ Μαχρέζ), Ντε Μπρόινε (57’ Γκιντογκάν), Φερναντίνιο, Γκρίλις, Στέρλινγκ, Ζεσούς

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ: Φόστερ, Ενγκάκια, Καμπασελέ, Σαμίρ (68’ Κάθκαρτ), Καμαρά, Σισοκό, Λουζά (74’ Καγιεμπέ), Κλέβερλι, Σαρ (68’ Πέδρο), Κινγκ, Ντένις

Το αναλυτικό πρόγραμμα και των δύο μονομάχων μέχρι το φινάλε:

Μάντσεστερ Σίτι:

30/04 Λίντς – Μάντσεστερ Σίτι
07/05 Μάντσεστερ Σίτι – Νιούκαστλ
15/05 Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Σίτι
22/05 Μάνστεστερ Σίτι – Άστον Βίλα

* Και ένα αναβληθέν με τη Γουλβς στο «Μολινό»

Λίβερπουλ:

24/04 Λίβερπουλ – Έβερτον
30/04 Νιούκαστλ – Λίβερπουλ
07/05 Λίβερπουλ – Τότεναμ
15/05 Σαουθάμπτον – Λίβερπουλ
22/05 Λίβερπουλ – Γουλβς

* Και ένα αναβληθέν με την Άστον Βίλα στο «Βίλα Παρκ»