Πόλεμος στην Ουκρανία: O Καναδάς έστειλε βαρύ οπλισμό
Την πρώτη παρτίδα βαριού οπλισμού στην Ουκρανία απέστειλε ο Καναδάς, σύμφωνα με το υπουργείο Αμυνας.
Ο Καναδάς έκανε σήμερα γνωστό ότι προμήθευσε βαρύ πυροβολικό στις ουκρανικές δυνάμεις ασφαλείας, μετά τη δέσμευση του πρωθυπουργού Τζάστιν Τριντό νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα να στείλει περισσότερο οπλισμό στην Ουκρανία, μπροστά στη ρωσική επίθεση στο ανατολικό τμήμα της.
Ο Καναδάς έχει τώρα παραδώσει έναν αριθμό οβιδοβόλων M777 και σχετικά πυρομαχικά στις ουκρανικές δυνάμεις και ολοκληρώνει τις συμβάσεις για τεθωρακισμένα οχήματα, που θα στείλει στην Ουκρανία όσο το δυνατόν συντομότερα, σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας.
- Χανιά: Υπάλληλος σούπερ μάρκετ «ξάφριζε» το ταμείο
- Σάμος: Εξαγοράσιμη ποινή φυλάκισης επιβλήθηκε στον 47χρονο εκπαιδευτικό για διακεκριμένη προσβολή ανηλίκων
- Μαρούσι: Τηλεφώνημα για βόμβα σε δημοσιογραφικό όμιλο
- Αμαρτωλός πρόεδρος ο Τραμπ – Δεν εγκρίνουν την βίαιη εξωτερική πολιτική του οι… καθολικοί ιερείς
- Πότε θα παίξει η Σάκκαρη κόντρα στην Αντρέεβα για τον δεύτερο γύρο του Australian Open
- Ταυτοποιήθηκε με τη βοήθεια ΑΙ ο ναζί μιας από τις πιο ανατριχιαστικές φωτογραφίες του Ολοκαυτώματος
- Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό – Πού εντοπίζονται τα μεγαλύτερα προβλήματα
- Ο Κωστούλας έβαλε… φωτιά στο «X» με το «ψαλιδάκι»: «El Babinho, το αστέρι της Μπράιτον είναι εδώ» (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442