Οι αυγομαχίες Πέτσα – Καλαφάτη και το… τεστ κοπώσεως
Ισοπαλία για τους δύο υπουργούς
Σε αυγομαχίες επιδόθηκαν σήμερα ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Στέλιος Πέτσας και ο Υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης.
Η… μάχη διεξήχθη υπό τα όμματα του Δημάρχου Νεάπολης-Συκεών κ. Σίμου Δανιηλίδη, στο πλακόστρωτο έξω από Δημοτικό Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Νεάπολης, όπου υπάλληλοι τους υποδέχθηκαν με ευχές και κόκκινα αυγά για το καλωσόρισμα.
Η “μάχη” ήταν σφοδρή αλλά κατέληξε ισόπαλη αφού τα αυγά τους αποδείχθηκαν δυνατά μόνο από τη μία πλευρά και αδύναμα στη δεύτερη. Οι κύριοι Πέτσας και Καλαφάτης αποδέχτηκαν την ισοπαλία με χαμόγελα και ευχές για το Πάσχα.
Συνοδευόμενοι από το Δήμαρχο επισκέφθηκαν το Δημοτικό Ιατρείο του Κέντρου. Εκεί, ο κ. Δανιηλίδης έδειξε στους κυρίους Πέτσα και Καλαφάτη το πρωτοποριακό μηχάνημα για τεστ κοπώσεως, από τα λίγα που υπάρχουν στην Ελλάδα, όπου ο ασθενής δεν επιβαρύνεται περπατώντας σε διάδρομο, αλλά ποδηλατεί ξαπλωμένος σε ειδική καρέκλα.
Επισκέφθηκαν, ακόμη, το 10ο Δημοτικό Σχολείο Νεάπολης που λειτουργεί και ως Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης παιδιών. Την ώρα της επίσκεψης, τα παιδιά μάθαιναν σκάκι.
Κατέληξαν στο Δημαρχείο Νεάπολης-Συκεών όπου ο κ. Πέτσας και ο Δήμαρχος προτίμησαν το ασανσέρ για να ανέβουν στον τρίτο όροφο όπου βρίσκεται η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ ο κ. Καλαφάτης προτίμησε τις σκάλες. Το αποτέλεσμα ήταν ο Υφυπουργός Εσωτερικών να φτάσει πρώτος στο 3ο όροφο και να υποδεχθεί εκεί, εκείνος, τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών και τον Δήμαρχο Νεάπολης-Συκεών.
- Κεφάλι παίρνουν οι μικρές βιοτεχνολογικές φαρμακευτικές με εγκρίσεις θεραπειών στις ΗΠΑ
- Κυβέρνηση: Ψάχνουν αντίδοτα σε επτά ανοιχτές πληγές
- «Flight Risk»: Ο Μελ Γκίμπσον επιστρέφει σχεδόν μετά από μια δεκαετία στη θέση του σκηνοθέτη
- Κόβεται το σεξ; Τι να κάνεις για να αυξήσεις τη διάθεσή σου
- Καμπανάκι οικονομολόγων για ΕΕ: Βάλτε τάξη στα του οίκου σας ή ετοιμαστείτε για «συνεχή παρακμή»
- Επενδυτικό κενό και χαμηλή παραγωγικότητα τα «αγκάθια» για την ελληνική οικονομία