Παρασκευή 04 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Ξαφνικό πρόβλημα με Τσιμίκα στη Λίβερπουλ – Τι συνέβη

Ξαφνικό πρόβλημα με Τσιμίκα στη Λίβερπουλ – Τι συνέβη

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε με τον Κώστα Τσιμίκα στη Λίβερπουλ, ένα 24ωρο πριν τον πρώτο ημιτελικό του Champions League κόντρα στη Βιγιαρεάλ (27/4, 22:00).

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, προέκυψε με τον Κώστα Τσιμίκα στη Λίβερπουλ, λίγες ώρες πριν τον πρώτο ημιτελικό του Champions League με τη Βιγιαρεάλ (27/4,22.00).

Ο Έλληνας μπακ δεν ήταν ανάμεσα στους παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ που συγκεντρώθηκαν στο «Kirkby» για το πρώτο μέρος του προγράμματος και ως εκ τούτου δεν προπονήθηκε, θέτοντας έτσι ερωτηματικό για το αν θα βρίσκεται στη διάθεση του Γερμανού τεχνικού, αλλά και τον λόγο πίσω από την απουσία του.

Πάντως ο Γιούργκεν Κλοπ στη συνέντευξη Τύπου, τόνισε πως το μοναδικό πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζουν οι Reds είναι ο Ρομπέρτο Φιρμίνο.

Έτσι η απουσία του Κώστα Τσιμίκα από τη σημερινή προπόνηση της Λίβερπουλ, μπορεί ενδεχομένως να μη σημαίνει πως θα χάσει την αναμέτρηση με το «Κίτρινο Υποβρύχιο», αλλά σίγουρα πρόκειται για κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής το οποίο υποχρέωσε τον Έλληνα φουλ μπακ να προπονηθεί ατομικά.

Only in

Κούρεμα έως 50% και επιμήκυνση χρόνου αποπληρωμής στα κόκκινα αγροτικά δάνεια

Μέχρι το τέλος του μήνα αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο, το οποίο θα ρυθμίζει χρέη αγροτών και συνεταιρισμών προς τράπεζες 3,8 δισ. ευρώ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 04 Οκτωβρίου 2024