Στην τελική ευθεία για το Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας, το διάστημα 29-30/4 στην Κοζάνη, βρίσκεται η ομάδα χάντμπολ Ανδρών του Ολυμπιακού.
Ο Ολυμπιακός συνεχίζει με αμείωτη ένταση τις προπονήσεις και προετοιμάζεται σε «φουλ» ρυθμούς για τον ημιτελικό του θεσμού, με αντίπαλο την ΑΕΚ στο ΔΑΚ Λευκόβρυσης, την Παρασκευή του Πάσχα (29/4).
Η αποστολή των «ερυθρόλευκων» θα αναχωρήσει την Πέμπτη του Πάσχα (28/4), το πρωί, με προορισμό την Κοζάνη, όπου θα διεκδικήσει τον πρώτο τίτλο της σεζόν, το Κύπελλο, στο 18ο Final-4.
Την Πέμπτη, η ομάδα του Γιώργου Καρασαββίδη θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της για τον ημιτελικό του θεσμού με την ΑΕΚ, με προπόνηση στο ΔΑΚ Λευκόβρυσης, ενώ σε περίπτωση πρόκρισης στον τελικό, θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (30/4, 20:00) τον νικητή του άλλου ζευγαριού, ΑΕΣΧ Πυλαίας-ΠΑΟΚ.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Το προσεχές Μουντιάλ -αν φυσικά κληθεί στην αποστολή της Εθνικής Βραζιλίας- δεν αποκλείεται να είναι και η τελευταία παράσταση στην σπουδαία καριέρα του Νεϊμάρ, όπως δήλωσε ο ίδιος.
Στην κατάσταση των τραυματιών του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μια μέρα πριν τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.