Survivor: Έξαλλος ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ με όσα είπε η Σοφιάνα – «Ήταν ότι χειρότερο…»
Γιατί έγινε πυρ και μανία ο παίκτης των Μπλε;
Δεν έχουν τέλος οι εντάσεις στο Survivor.
Στο χθεσινό (27/4) επεισόδιο οι Μπλε τα έβαλαν με τη Σοφιάνα Αβραμάκη επειδή είπε στους Κόκκινους ότι άξιζαν περισσότερο το ταξίδι στο Μαϊάμι.
Μεταξύ άλλων, η Βρισηίδα και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ εξοργίστηκαν.
«Άκουσα να λέει ξεκάθαρα η Σοφιάνα στους κόκκινους ότι αξίζετε πραγματικά να πάρετε το έπαθλο και ήσασταν πάρα πολύ καλοί και εμείς τις τελευταίες μέρες έχουμε πάρα πολύ ένταση και δεν αξίζαμε να πάρουμε το έπαθλο… Ήταν ότι χειρότερο μπορούσα να ακούσω από μία συμπαίκτρια μου και ότι χειρότερο μπορούσα να ακούσω μετά από τόσες μέρες πεινάς που είμαστε επτά μέρες χωρίς να κερδίσουμε έπαθλο, μέσα στην εξαθλίωση, μέσα στη λάσπη, μέσα στη βροχή, ήταν ότι πιο άκυρο μπορούσα να ακούσω τα χείλη της Σοφιάνας», είπε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στην κάμερα της παραγωγής.
Και πρόσθεσε: «Μην ξεχνάς ότι είμαστε αντίπαλοι, μπορεί να ήμαστε ενωμένοι και να ήμαστε κοντά στις καλύβες αλλά ο καθένας είναι πραγματικά Survivor πρέπει να επιβιώσει….Αν δεν έχει να φάει δεν μπορεί να επιβιώσει… αν θεωρεί ότι έχουμε πάρα πολλές εντάσεις θέλω να ξέρει ότι και εκείνη τη μέρα που ψηφίστηκε και ο φίλος της ο Αρούλης έχουν υπερβολική ένταση και δημιούργησαν πάρα πολλή ένταση και στο συμβούλιο και στην καλύβα και στους στίβους μάχης, διότι ο Άρης και η Σοφιάνα δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν ότι αυτή την εβδομάδα βγήκαν οι υποψήφιοι».
- Συρία: Τραμπ και Σάρα συζήτησαν για τις εγγυήσεις των δικαιωμάτων των Κούρδων
- Γουατεμάλα: 9ος αστυνομικός νεκρός από τα πυρά συμμοριών
- Ιράν: Η Lufthansa αναστέλλει τις πτήσεις προς και από την Τεχεράνη μέχρι και τις 29 Μαρτίου
- Τουλάχιστον 1.500 μέλη του Ισλαμικού Κράτους δραπέτευσαν από φυλακές της Συρίας
- Τρίπολη – Νεστάνη: Νεκρός εντοπίστηκε ηλικιωμένος κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς σε κατοικία
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Τρεις ανατροπές υπέρ των παιδιών
- Η Μολδαβία αποχώρησε από την ευρασιατική ομάδα ΚΑΚ της οποία ηγείται η Ρωσία
- Η Premier League αποθέωσε τον Κωστούλα για το καταπληκτικό γκολ (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442