Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοιμάζει μους σοκολάτας με καραμελωμένο τσουρέκι και κραμπλ από κουλούρια
Δοκιμάστε τη συνταγή και θα γλείφετε τα δάχτυλά σας
Spotlight
-
Όταν ο Ολυμπιακός νίκησε την Σάντος του Πελέ (vid)
-
4η Ιουλίου: «Οι ΗΠΑ ιδρύθηκαν χάρη στο… δεύτερο αρχαιότερο επάγγελμα στον κόσμο»
-
Πώς σώθηκε ο φαλακρός με την απαρηγόρητη γυναίκα στο…κρεβάτι; Ιδού οι θαυματουργές παρενέργειες της ιατρικής
-
Απορεί ο διεθνής Τύπος με την πρωτοβουλία της Ελλάδας για 6ήμερη εργασία - «Βήμα προς τη λάθος κατεύθυνση»
Η εορταστική περίοδος έφτασε στο τέλος της, αφήνοντας πίσω της πολλά φαγητά στα ψυγεία μας, που δεν καταφέραμε να καταναλώσουμε.
Επειδή, όμως, δεν πρέπει ποτέ να πετάμε φαγητό, ο σεφ της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», Τίμος Ζαχαράτος, ετοιμάζει μία συνταγή με τσουρέκια και κουλούρια που περίσσεψαν από το Πάσχα.
Ακολουθήστε τις οδηγίες του σεφ Τίμου Ζαχαράτου και καλή σας όρεξη!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις