Ερωτήσεις σαν κι αυτές ακούγονται απλές αλλά σπάνια έχουν εύκολες απαντήσεις. Και μάλιστα τέτοιου είδους κατανόηση της αγοράς γίνεται ακόμη δυσκολότερη τα τελευταία χρόνια λόγω των έντονων διακυμάνσεων στις αξίες των ακινήτων σε πολλές περιοχές της χώρας μας.

Σε ένα τέτοιο κλίμα, καταλήγουμε να καταφεύγουμε σε γνώμες τρίτων χωρίς απαραίτητα να γνωρίζουμε τι μπορούμε και τι όχι να εμπιστευτούμε για ένα από τα σημαντικότερα περιουσιακά μας στοιχεία. Αυτή η έλλειψη διαφάνειας οδηγεί σε σημαντικά προβλήματα.

Από τη μία, συχνά οδηγεί σε λανθασμένες αποφάσεις σχετικά με την ιδανική αξιοποίηση της περιουσίας μας για μεγιστοποίηση του κέρδους μας. Από την άλλη, οδηγεί πολλές φορές σε σημαντική καθυστέρηση στην ανεύρεση αγοραστή ή ενοικιαστή και την επακόλουθη ολοκλήρωση της συναλλαγής όταν υπερεκτιμούμε την αξία του ακινήτου μας αγνοώντας το πού πραγματικά κινείται η αγορά.

Αυτήν ακριβώς τη διαφάνεια στον χώρο των ακινήτων έρχεται να προσφέρει η HOMLI, ώστε ο καθένας μας να έχει τη δυνατότητα να πάρει τις σωστές αποφάσεις σχετικά με την περιουσία του.

Πώς μπορώ να μάθω την αξία του σπιτιού μου;

Με χρήση προχωρημένων μεθόδων τεχνητής νοημοσύνης, η HOMLI επιτρέπει στον οποιονδήποτε να γνωρίζει ανά πάσα στιγμή πόσο αξίζει το ακίνητο που τον ενδιαφέρει με τρόπο αντικειμενικό και βασισμένο σε ανάλυση εκατομμυρίων δεδομένων.

Επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα της HOMLI και πληκτρολογώντας τη διεύθυνση του ακινήτου μας μαθαίνουμε άμεσα πού κυμαίνεται η αξία του τόσο για πώληση όσο και για ενοικίαση. Μαθαίνουμε επίσης πληροφορίες σχετικά με τα χαρακτηριστικά και τη δυναμική της γειτονιάς στην οποία βρίσκεται το ακίνητο.

Η όλη διαδικασία διαρκεί κάτω από 1 λεπτό, δεν απαιτεί τη δημιουργία κάποιου λογαριασμού, και δεν έχει κανένα κόστος!

Παρά την πολύ πρόσφατη άφιξη στην χώρα μας, περισσότεροι από 10,000 Έλληνες έχουν ήδη εμπιστευτεί την HOMLI προκειμένου να μάθουν την αξία του ακινήτου τους!

Υποστήριξη σε κάθε βήμα της πώλησης και ενοικίασης

Μέσα από την πλατφόρμα της HOMLI παρέχεται η δυνατότητα online εκτίμησης ακινήτων εντελώς δωρεάν και χωρίς καμία υποχρέωση.

Για όσους από εμάς αναζητούμε το κάτι παραπάνω, μια ομάδα από HOMLI Experts, με εμπειρία στην χρήση όλων των μοντέρνων τεχνικών για βελτιστοποίηση συναλλαγών ακινήτων, είναι διαθέσιμη για να μας βοηθήσει. Το εκτεταμένο δίκτυο που διαθέτει αυτή η ομάδα της επιτρέπει να ολοκληρώνει τη διαδικασία αναζήτησης αγοραστών, πωλητών, ή ενοικιαστών με πολύ μεγάλη ταχύτητα. Εκμεταλλευόμενη όλες τις σύγχρονες καινοτομίες στον χώρο του Real Estate επιτυγχάνει να μας υποστηρίξει στην ολοκλήρωση περίπλοκων αγοραπωλησιών με αμεσότητα, διαφάνεια, και αποτελεσματικότητα.

Η HOMLI είναι μια startup που ιδρύθηκε στη Νέα Υόρκη το 2021 και άνοιξε πρόσφατα γραφείο στην Αθήνα. Η ελληνική πλατφόρμα είναι ήδη live εδώ https://thehomli.com/ και επιτρέπει στον καθένα μας να μάθει την εμπορική αξία οποιουδήποτε ακινήτου τον ενδιαφέρει!