Παρασκευή 04 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Γιουνάιτεντ: Προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Ντε Χέα

Γιουνάιτεντ: Προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Ντε Χέα

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να προσφέρει νέο συμβόλαιο συνεργασίας στον Νταβίντ Ντε Χέα μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Ο Νταβίντ Ντε Χέα συμφώνησε και το επόμενο διάστημα θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Ισπανός διεθνής τερματοφύλακας ολοκλήρωσε τις επαφές με τη διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων» για να επεκτείνει το συμβόλαιο του για ένα επιπλέον χρόνο, έως το καλοκαίρι του 2024.

Ο 31χρονος γκολκίπερ έχει εντυπωσιάσει φέτος με τις εμφανίσεις του και η διοίκηση της ομάδας θέλει να τον επιβραβεύσει με την υπογραφή νέου συμβολαίου, αφήνοντας τις εβδομαδιαίες αποδοχές του στις 370 χιλιάδες λίρες, παρά την πολιτική της διοίκησης της Γιουνάιτεντ να ζητά μείωση 30% στις αποδοχές πριν ανανεώσει το συμβόλαιο της με κάποιον παίκτη.

Ο Ντε Χέα ανήκει στην κατηγορία των παικτών, που θα παραμείνουν στο «Ολντ Τράφορντ» χωρίς μείωση αποδοχών, αλλά με επέκταση του συμβολαίου τους. Ο Ισπανός θα είναι βασικός και τη νέα σεζόν με τον Ερικ Ντε Χαγκ στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων». Ο Ολλανδός τεχνικός, πάντως, θα πρέπει να ψάξει για αναπληρωματικό τερματοφύλακα, καθώς το καλοκαίρι ο Ντιν Χέντερσον θα φύγει από το «Ολντ Τράφορντ».

Only in

Κούρεμα έως 50% και επιμήκυνση χρόνου αποπληρωμής στα κόκκινα αγροτικά δάνεια

Μέχρι το τέλος του μήνα αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο, το οποίο θα ρυθμίζει χρέη αγροτών και συνεταιρισμών προς τράπεζες 3,8 δισ. ευρώ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 04 Οκτωβρίου 2024