Σώτης Βολάνης: «Ήμουν 17 μέρες στο νοσοκομείο, πέρασα δύσκολα»
Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στην περιπέτειά του με τον κορονοϊό
Ο Σώτης Βολάνης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για την πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία του.
Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στην περιπέτειά του με τον κορονοϊό αποκαλύπτοντας ότι χρειάστηκε να μείνει 17 ημέρες στο νοσοκομείο λέγοντας μάλιστα πως τα 35 χρόνια που βρίσκεται στη νύχτα δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτές τις 17 μέρες.
«Πέρασα με την κορώνα στενοχώρια και κλάμα. 17 ημέρες μέσα στο νοσοκομείο των Γιαννιτσών. Το πέρασα πολύ δύσκολα, ήταν πνευμονία κι ήμουν για εντατική. Με έπιασε μέσα στις γιορτές κι είχα πυρετό. Μου είπε η μάνα μου να κάνω τεστ και δεν είχα και γεύση. Πήγα στο νοσοκομείο κι ήταν full. Με πήγαν επάνω για θεραπείες» είπε ο Σώτης Βολάνης.
Δείτε το βίντεο
- ΗΠΑ: Ο Τραμπ εναντιώνεται στη συμφωνία για τα δημοσιονομικά και ο κίνδυνος shutdown βρίσκεται προ των πυλών
- Κίεβο: O Ζελένσκι συζήτησε με Μακρόν, Σολτς και ΝΑΤΟ για την ενίσχυση της Ουκρανίας
- Wall Street: Ξεπούλημα μετά τις ανακοινώσεις της Fed – Δέκατη συνεχόμενη πτωτική συνεδρίαση
- Μπέζος για τη βία κατά των γυναικών: Έχουν ευθύνη όλοι οι θεσμοί
- Οπαδοί της ΑΕΚ έκαναν επίθεση στους παίκτες του ΠΑΟΚ – Παρέμβαση των ΜΑΤ (vid)
- ΗΠΑ: Αδιέξοδο με τον προϋπολογισμό, κίνδυνος «shutdown» του αμερικανικού δημοσίου