O Jean Marie Hoffmann μας ετοιμάζει σπαγγέτι φούρνου με μεσογειακό άρωμα
Ακολουθήστε τις οδηγίες του chef και… καλή σας απόλαυση
Ο chef Jean Marie Hoffmann φτιάχνει στην κουζίνα του «Χαμογέλα και Πάλι» μία λαχταριστη συνταγή με ζυμαρικά φούρνου!
Υλικά:
500 γρ. μακαρόνια
400 γρ. ντοματίνια
1 κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο
Πάπρικα
Δεντρολίβανο
Αλάτι, Πιπέρι
Ζάχαρη
Ελαιόλαδο
200 γρ. μπείκον καπνιστό
2 φέτες ψωμι τοστ
150 γρ. γραβιέρα τριμμένη
Μαϊντανός
- Αρκάς: Η καλημέρα της Παρασκευής
- Φάμελλος: Πρέπει να γίνει ντιμπέιτ – Έβαλα υποψηφιότητα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν πάει άλλο
- Έφτασε στην Ελλάδα για την ΑΕΚ ο ΡαϊΚουάν Γκρέι
- Άγιος Παντελεήμονας: «Να τιμωρηθούν οι δολοφόνοι» – Νέα πορεία για τον θάνατο του μετανάστη στο ΑΤ
- Γλυφάδα: Έναν ενήλικα με τατουάζ αναζητά η Αστυνομία για τον άγριο ξυλοδαρμό 14χρονης από ανήλικες
- ΕΛΓΑ: Παράταση για την εμπρόθεσμη καταβολή της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς