Απέραντη θλίψη σε συγγενείς και φίλους σκόρπισε ο πρόωρος θάνατος ενός 49χρονου γιατρού στο Βενιζέλειο νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Ο 49χρονος χειρουργός Μανώλης Βασιλογιαννακης έδωσε σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ωστόσο δεν τα κατάφερε με την οικογένειά του να προχωρά στην γενναία απόφαση να δωρίσει τα όργανα του.

Ο άτυχος γιατρός υπέστη ανεύρυσμα το Μεγάλο Σάββατο και εισήχθη στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Πανεπιστημιακού γενικού νοσοκομείου Ηρακλείου όπου για περίπου μία εβδομάδα έδωσε σκληρή μάχη ωστόσο ο αγώνας αποδείχτηκε άνισος.

Η οικογένεια του αποφάσισε να δωρίσει την καρδιά το ήπαρ, τους νεφρούς και τους κερατοειδείς και με αυτόν τον τρόπο ο γιατρός που όλα αυτά τα χρόνια έσωσε ζωές να δώσει ζωή σε συνανθρώπους μας με τον θάνατό του.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 3:00 το μεσημέρι στην Τύλισο.

Σε ανακοίνωσή της η Ένωση Εργαζομένων Βενιζελείου αναφέρει τα εξής:

Το νοσοκομείο μας έγινε ακόμη πιο φτωχό. Έχασε ένα από τα πιο αγαπητά μέλη του. Τον συνάδελφο Βασιλογιαννάκη Μανώλη. Ο «Μανώλος» μας  έφυγε σήμερα…(Σάββατο) δίνοντας ζωή σε άλλους ανθρώπους….

Η Ένωση Εργαζομένων του Βενιζελείου και όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου εκφράζει τη θλίψη του για τον άδικο χαμό του συναδέλφου.

Καλό ταξίδι Μανώλη.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια σου.