Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Έβαλε «φωτιά» στη μάχη της παραμονής η Έβερτον, «τριάρα» ελπίδας για την Τότεναμ

Έβαλε «φωτιά» στη μάχη της παραμονής η Έβερτον, «τριάρα» ελπίδας για την Τότεναμ

Με γκολ του Ριτσάρλισον, η Έβερτον επικράτησε με 1-0 της Τσέλσι και μπήκε ξανά στο κόλπο της παραμονής της στην Premier League! Άνετη η Τότεναμ, επικράτησε με 3-1 της Λέστερ και «πάτησε» προσωρινά τετράδα.

«Ζωντανή» στη μάχη της παραμονής η Έβερτον του Φρανκ Λάμπαρντ! Με ένα γκολ του Ριτσάρλισον στο πρώτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου τα «ζαχαρωτά» πήραν μια τεράστια νίκη απέναντι στην Τσέλσι, επικρατώντας με 1-0!

Οι «μπλε» του Μέρσεϊσαϊντ πήραν ένα τεράστιο «τρίποντο», καθώς με τη συγκεκριμένη νίκη μείωσαν στους δύο βαθμούς τη διαφορά τους από την 17η Λιντς, έχοντας μάλιστα και έναν αγώνα λιγότερο.

Η Έβερτον κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο 46ο λεπτό, στην πρώτη φάση του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Αθπιλικουέτα έκανε ένα τραγικό λάθος, ο Ριτσάρλισον πήρε την μπάλα, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε άψογα για το 1-0.

Τα «ζαχαρωτά» είχαν τον Πίκφορντ σε μεγάλη ημέρα και κατάφεραν να κρατήσουν μέχρι το φινάλε το 1-0 που τους έβαλε για τα καλά στη μάχη της παραμονής.

Έβερτον: Πίκφορντ, Κόουλμαν, Μινα, Χολγκέιτ, Μικολένκο, Ντελφ (70’ Ντελφ), Ντουκουρέ, Γκρέι (90+4’ Άλι), Ιβόμπι, Γκόρντον, Ριτσάρλισον (80’ Ροντόν)

Τσέλσι: Μεντί, Τιάγκο, Αθπιλικουέτα (68’ Ζιγές), Αλόνσο, Ρίντιγκερ, Τζέιμς, Ζορζίνιο (46’ Κόβατσιτς), Λόφτους Τσικ, Μάουντ, Χάβερτς, Βέρνερ (68’ Πούλισικ)

Στο κόλπο της τετράδας παρέμεινε η Τότεναμ του Αντόνιο Κόντε. Οι Spurs ήταν κυνικοί απέναντι στη Λέστερ, δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα και επικράτησαν με 3-1, ανεβαίνοντας και πάλι στην τετράδα, έστω και προσωρινά.

Η ομάδα του Κόντε προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με τον Κέιν, πριν σκοράρει δύο φορές ο Σον στο δεύτερο μέρος. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Ιχεανάτσο. Η Τότεναμ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο +1 από την Άρσεναλ, η οποία παίζει αργότερα εκτός έδρας με τη Γουέστ Χαμ.

Τότεναμ: Γιορίς, Ντέιβις, Ρομέρο, Έμερσον, Ντάιερ, Χόιμπιεργκ, Σεσενιόν, Μπεντανκούρ (81’ Γουίνκς), Λούκας Μόουρα (55’ Κουλουσέβσκι), Σον (81’ Μπερχβάιν), Κέιν

Λέστερ: Σμάιχελ, Αμαρτέι, Καστάιν, Σογιουντσού, Τόμας, Ολμπράιτον, Μεντί, Σουμαρέ (67’ Μπραντ), Αγιόθε Πέρεθ (76’ Τίλεμανς), Ιεανάτσο, Ντάκα (67’ Βάρντι)

Sports in

Αντετοκούνμπο: «Έλα έτοιμος έτσι ώστε να μην χρειαστεί να προετοιμαστείς» (vid)

Η ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο ενόψει και του φιλικού της Ελλάδας με τη Σερβία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024