H Axion Hellas, συνεχίζει με το ίδιο πάθος και αγάπη για τον συνάνθρωπο,το εθελοντικό της έργο στα απομακρυσμένα ακριτικά νησιά της χώρας, με την πρώτη δράση της, για το 2022, να πραγματοποιείται στις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα.

Συγκεκριμένα, 60 γιατροί και εθελοντές άλλων επαγγελματικών ιδιοτήτων της Axion Hellas, συμμετέχουν στον 11ο διάπλου που υλοποιείται από τις 4 έως τις 14 Μαΐου, στη  Φολέγανδρο, στη Σύμη, στη Χάλκη, στην Αστυπάλαια και στην Κίμωλο, προσφέροντας  τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στους κατοίκους των συγκεκριμένων νησιών.

Οι κάτοικοι όλων των ηλικιών, θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν γιατρούς 15  ειδικοτήτων και να υποβληθούν στις εξετάσεις που επιθυμούν, στα ιατρεία που θα στηθούν στα πέντε ακριτικά νησιά.

Η δράση της Axion Hellas περιλαμβάνει επίσης πολιτιστική και εκπαιδευτική ατζέντα για μικρούς και μεγάλους, εκδηλώσεις για την βιωσιμότητα και το περιβάλλον, ενώ στο  πλαίσιο αναβάθμισης των συγκεκριμένων απομακρυσμένων περιοχών με έργα υποδομών, οι εθελοντές, θα παραδώσουν πλήρως ανακαινισμένο και εξοπλισμένο το  κέντρο δημιουργικής απασχόλησης της Χάλκης.

Η Axion Hellas από το 2017, έχει υλοποιήσει αποστολές σε 30 απομακρυσμένες περιοχές  της νησιωτικής Ελλάδας. Συνολικά, έχουν πραγματοποιηθεί 10.000 ιατρικές εξετάσεις,  ενώ 3.000 παιδιά είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν και να συμμετάσχουν ενεργά σε πολιτιστικές και εκπαιδευτικές εκδηλώσεις.

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω κανάλια επικοινωνίας της Axion Hellas, προκειμένου να ενημερώνεστε για το έργο των εθελοντών:

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/axion-hellas/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCHGdMEeaocV4RbGeoS6be3A

Facebook: https://www.facebook.com/axionhellas

Instagram: https://www.instagram.com/axionhellas/