Παρασκευή 04 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
«Η πιό κρίσιμη περίοδος για Τακόνι»

«Η πιό κρίσιμη περίοδος για Τακόνι»

Ο διευθυντής του Νευροχειρουργικού Τμήματος του Νοσοκομείου της Αλεσάντρια, χαρακτήρισε κρίσιμες της επόμενες ημέρες για τον Στέφανο Τακόνι, ο οποίος συνεχίζει να δίνει μάχη για την ζωή του μετά το ανεύρασμα που υπέστη.

Στις 23 Απριλίου ήρθε στο φως η είδηση που σόκαρε ολόκληρο τον χώρο του ιταλικού ποδοσφαίρου. Ο Στέφανο Τακόνι υπέστη ανέρυσμα και χρειάστηκε να διακομισθεί σε νοσοκομείο στην Αλεσάντρια, δίνοντας μάχη για να κρατηθεί στη ζωή μέχρι και σήμερα.

Μετά από αρκετές ημέρες παραμονής του εκεί, η κατάστασή του εξακολουθεί να παραμένει κρίσιμη, με τον διευθυντή του Νευροχειρουργικού Τμήματος του Νοσοκομείου της Αλεσάντρια, Αντρέα Μπαρμπανέρα, να κάνει δηλώσεις την Τετάρτη (4/5) και να κάνει λόγο για μία ιδιαίτερα περίπλοκη περίοδος όσον αφορά στον παλαίμαχο παίκτη.

«Ως συνέπεια αυτού που συνέβη και όπως αναμενόταν, λόγω της φυσιολογικής πορείας αυτής της παθολογίας, ο ασθενής διανύει την πιο κρίσιμη περίοδο.

Η ιατρική ομάδα μας συνεχίζει τη φαρμακολογική θεραπεία για την αντιμετώπισή της, αλλά η κλινική του κατάσταση παρουσιάζει διακυμάνσεις.

Είναι στην πραγματικότητα η πιο περίπλοκη φάση που μπορεί να εξελιχθεί γρήγορα τόσο με θετική όσο και με αρνητική έννοια δυστυχώς. Ο Στέφανο συνεχίζει να αγωνίζεται. Οι επόμενες μέρες θα είναι κρίσιμες», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Only in

Σκάνδαλο στην Ισπανία με τη χρηματοδότηση του ακροδεξιού Vox

Η ουγγρική τράπεζα MBH, από την οποία πήρε δάνειο το ακροδεξιό κόμμα Vox στην Ισπανία, συνδέεται άμεσα με την κυβέρνηση Όρμπαν

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 04 Οκτωβρίου 2024