Το φονικό συνέβη στις 02:30 τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν ένα συγγενικό πρόσωπο βρήκε νεκρό τον άτυχο 46χρονο μέσα στο σπίτι του και κάλεσε την αστυνομία.
Πολύ γρήγορα έφτασε στο σημείο συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος.
Ο 46χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός φέροντας τραύμα από κυνηγετικό όπλο στο πίσω μέρος του κεφαλιού του.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικές αρχές έχουν στο μικροσκόπιο των ερευνών τους για τον εντοπισμό του δράστη, άτομα από το περιβάλλον του θύματος με τους οποίους είχε προσωπικές διαφορές.
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.