Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
«Sold-out» για τις ηλεκτρικές Mercedes-Benz

«Sold-out» για τις ηλεκτρικές Mercedes-Benz

O επικεφαλής του γερμανικού ομίλου, Ola Kallenius δήλωσε ότι η υψηλή ζήτηση σε συνδυασμό με τις πιέσεις στην εφοδιαστική αλυσίδα αποτελεί μια πρόκληση που αντιμετωπίζεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο

Η πρωτόγνωρη δημοτικότητα της ηλεκτρικής σειράς EQ σε συνδυασμό με τις συνήθεις αναταράξεις στην εφοδιαστική αλυσίδα δημιουργεί αρκετές πιέσεις στην Mercedes-Benz σε σχέση με την κάλυψη της ζήτησης, δήλωσε ο επικεφαλής του γερμανικού ομίλου, Ola Kallenius.

Aφορμή για τις δηλώσεις του αποτέλεσαν οι αντίστοιχες αναφορές του επικεφαλής του ομίλου VW, Ηerbert Diess ο οποίος επεσήμανε ότι η ζήτηση για ηλεκτροκίνητα ξεπερνά την προσφορά. «Το ίδιο ισχύει και για εμάς σε γενικές γραμμές», τόνισε ο Ο. Kallenius, προσθέτοντας ότι «η αποδοχή των καταναλωτών στην οικογένεια των EQ είναι τόσο ενθουσιώδης που κάνουμε ότι μπορούμε προκειμένου να ανταποκριθούμε όσο πιο γρήγορά μπορούμε».

Παρά τα προβλήματα στην εφοδιαστική αλυσίδα σε σχέση με την ηλεκτροκίνηση, ο Ola Kallenius δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην νέα ηλεκτρική πλατφόρμα που η γερμανική φίρμα εξελίσσει για τα προϊόντα της Mercedes-AMG για την οποία, όπως δήλωσε θα ανακοινωθούν περισσότερες πληροφορίες στις 19 Μαΐου.

«Εξελίσσουμε με ταχείς ρυθμούς από λευκό χαρτί μια αμιγώς ηλεκτροκίνητη πλατφόρμα για την AMG η οποία θα φιλοξενήσει τα πρώτα προϊόντα από τα τέλη του 2025», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Sports in

Έτοιμος για όλα ο Λευτέρης Πετρούνιας στο Παρίσι

Ο προκριματικός της ενόργανης ανδρών θα διεξαχθεί το Σάββατο 27 Ιουλίου και ο «άρχοντας των κρίκων» έχει κληρωθεί να αγωνιστεί στον πρώτο από τους τρεις ομίλους

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024