Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Φτιάξε το μπαλκόνι (ή τον κήπο) των ονείρων σου: Όσα θα χρειαστείς για να δημιουργήσεις τη δική σου αστική όαση

Φτιάξε το μπαλκόνι (ή τον κήπο) των ονείρων σου: Όσα θα χρειαστείς για να δημιουργήσεις τη δική σου αστική όαση

Όλες οι βεράντες μπορούν να είναι όμορφες. Ανεξάρτητα από το μέγεθός τους.

Το καλοκαίρι πολλοί αντιπάθησαν, τα δροσερά βράδια στο μπαλκόνι, όμως, ουδείς. Σε όποιο σημείο της πόλης και αν βρίσκεται, είτε έχει θέα είτε κοιτάζει στον ακάλυπτο και ανεξάρτητα από τα τετραγωνικά της, η βεράντα σου είναι παραπάνω από ικανή να φιλοξενήσει τα θερινά gatherings με τους φίλους σου, αλλά και τις χαλαρές, μοναχικές στιγμές με ένα βιβλίο στο χέρι. Για να τα καταφέρει, όμως, χρειάζεται και τη βοήθειά σου.

Απολύτως απαραίτητα για αυτό το σκοπό είναι, κατά τη γνώμη μας, πρώτα από όλα τα φυτά – ένα από τα πιο ευχάριστα trends των τελευταίων ετών. Πέρα από αυτά, όμως, θα χρειαστείς και τα αναγκαία έπιπλα, αλλά και τις πινελιές που θα της δώσουν χαρακτήρα.  Ακριβώς τα ίδια πράγματα, φυσικά, ισχύουν και αν είσαι από τους τυχερούς που αντί για βεράντα (ή πέρα από αυτή) έχουν τον δικό τους κήπο. Για να σε βοηθήσουμε, κάναμε μια βόλτα στη μεγάλη ποικιλία του shopflix.gr σε έπιπλα κήπου και βεράντας και διαλέξαμε εκείνα που μας τράβηξαν περισσότερο την προσοχή. Τα περισσότερα από αυτά διατίθενται και με (σημαντική) έκπτωση για λίγες ημέρες ακόμη, οπότε αν δεις κάτι που σου αρέσει, θα συμβουλεύαμε να μην το αναβάλεις.

Κάτσε καλά

Το ξέρουμε και το ξέρεις. Αν δεν εξοπλιστείς με άνετα και κομψά έπιπλα εξωτερικού χώρου, ό,τι και να κάνεις για να αναβαθμίσεις το μπαλκόνι ή τον κήπο σου, δεν έχει καμιά σημασία. Ευτυχώς, οι επιλογές είναι πολλές, όσο χώρο και αν (δεν) έχεις στη διάθεσή σου.

Σετ Τραπεζαρίας Εξωτερικού Χώρου για Μικρούς Χώρους Drill

Θυμάσαι τι λέγαμε για τα μικρά μπαλκόνια; Ότι μπορούν να λάμψουν με την προσθήκη ενός σετ επίπλων όπως αυτό της Pakoworld. Αποτελούμενο από ανθεκτικό μέταλλο και πτυσσόμενο ώστε να μπορείς να το αποθηκεύεις εύκολα και σε οποιονδήποτε χώρο τις ώρες που δεν το χρειάζεσαι, θα περάσει μαζί σου πολλά καλοκαίρια.

Το ξεχωρίσαμε σε μεγάλο βαθμό και εξαιτίας του χάλκινου χρώματός του και τη vintage αισθητική του – που αναδεικνύεται ακόμη περισσότερο κάτω από τις κλασικές tropical αθηναϊκές τέντες.

Αγόρασέ το από 98€.

Σετ Έπιπλα Βεράντας Max Home Barcelona

Λευκές για να δένουν με οποιαδήποτε διακόσμηση, μεγάλες και άνετες για να περνάς ώρες συζητώντας και με ανεπιτήδευτη σχεδίαση για να φωνάζουν «καλοκαίρι». Ο λόγος για τις πολυθρόνες του σετ επίπλων της Barcelona, που έρχονται μαζί με το ασορτί τραπεζάκι τους και δυο αναπαυτικά μαξιλάρια.

Όλο το σετ αποτελείται από καλής ποιότητας πλαστικό, ανθεκτικό στην υπεριώδη ακτινοβολία και το ξεθώριασμα για να αντιστέκεται στις ακτίνες του ήλιου, ενώ αν χρειαστεί αποσυναρμολογείται για να μεταφερθεί ή να αποθηκευτεί με ευκολία. Με άλλα λόγια, μπορούν να βγάλουν όλο το καλοκαίρι στην αυλή σου – και να κρυφτούν άνετα στους αποθηκευτικούς χώρους που έχεις στη διάθεσή σου στη διάρκεια των βροχερών μηνών.

Αγόρασέ το από 252,91€.

Υφασμάτινη Πολυθρόνα/Κούνια Μονή με Μαξιλάρια

Αν έχεις στη διάθεσή σου άφθονους εξωτερικούς χώρους, γιατί να μην τους αξιοποιήσεις στο έπακρο; Οι φίλοι σου θα τσακώνονται για να πάρουν σειρά στην κούνια σου – κι εσύ θα την χαίρεσαι πολύ κι όταν δεν είναι κανείς άλλος στο σπίτι, διαβάζοντας χαλαρά το βιβλίο σου.

Η συγκεκριμένη, διαθέτει ξύλινη ράβδο που την κρατά σταθερή και δεν την αφήνει να διπλώσει όταν πηγαίνεις να καθίσεις ή να σηκωθείς, ενώ μπορεί να κρεμαστεί εύκολα και γρήγορα. Το κάθισμά της, που μπορεί να αντέξει μέχρι 120 κιλά, αποτελείται από φυσικό βαμβάκι, εξασφαλίζοντας άνεση και δροσιά, ενώ αν θέλεις να την πάρεις μαζί σου στις διακοπές, διπλώνεται και μεταφέρεται πανεύκολα.

Αγόρασέ τη από 34,90€.

Δείξε μου το μπαλκόνι σου, να σου πω ποιος είσαι

Δεν θέλεις η βεράντα σου να μοιάζει με όλες τις άλλες, έτσι δεν είναι; Ώρα για το κάτι παραπάνω, λοιπόν, ώστε ακόμη και οι εξωτερικοί χώροι του σπιτιού σου να ταιριάζουν στο δικό σου γούστο και προσωπικότητα. Οι επιλογές είναι ατέλειωτες, οπότε προς το παρόν επιλέξαμε δυο για να σου δώσουμε έμπνευση.

Βάση Γλάστρας KESKOR Ζαρντινιέρα Μεταλλική

Όπως είπαμε, κάθε μπαλκόνι χρειάζεται τα φυτά του για να θεωρηθεί ολοκληρωμένο και να αποκτήσει ζωή. Και πέρα από τους εντυπωσιακούς συνδυασμούς που θα δημιουργήσεις με τα λουλούδια και τις πρασινάδες, μπορείς να παίξεις και με τα κασπώ και τις ζαρντινιέρες για ακόμη πιο φρέσκο αποτέλεσμα.

Η μεταλλική ζαρντινιέρα της Keskor, σε σχήμα ποδηλάτου, είναι ιδανική επιλογή για βεράντες με… ρομαντισμό. Μπορεί να υποδεχτεί δυο γλάστρες, ενώ συνδυάζει το διαχρονικό λευκό με μικρές πινελιές χρώματος που θα σου φτιάξουν το κέφι.

Αγόρασέ τη από 24,90€.

Σιντριβάνι με Σταθερή Βάση & 4 Κανάτες

Είτε ακολουθείς τις επιταγές του φενγκ σούι, είτε αναζητάς απλώς μια ανάσα δροσιάς στον αστικό καύσωνα, ένα (μικρό) σιντριβάνι θα κάνει το θαύμα του – και είναι μια από τις πιο ξεχωριστές προσθήκες που θα μπορούσες να κάνεις στη βεράντα σου.

Το συγκεκριμένο ταιριάζει σε κάθε σπίτι λόγω του λιτού σχεδιασμού και του πρακτικού του μεγέθους, ενώ διαθέτει τέσσερις κανάτες σε διαφορετικά επίπεδα, επιτρέποντας στο νερό να κυλήσει, δημιουργώντας μια αίσθηση γαλήνης.

Αγόρασέ το από 41,95€.

Θέλεις ακόμη περισσότερες ιδέες για το μπαλκόνι; Θα τις βρεις, ανάμεσα σε αμέτρητα ακόμη προϊόντα και κατηγορίες, στα έπιπλα κήπου και βεράντας του shopflix.gr. Και θα τα παραλάβεις εγκαίρως, χάρη στην αποκλειστική συνεργασία της πλατφόρμας με την Courier Center, που εγγυάται παράδοση στον ακριβή χρόνο που θα δεις όταν υποβάλεις την παραγγελία σου.

Δεν θέλουμε να σε πιέσουμε, όμως αν βιαστείς θα προλάβεις και τις ενδιάμεσες εκπτώσεις!

Sports in

Σπανούλης: «Θέλουμε να βάλουμε ταυτότητα στην ομάδα»

Ο Βασίλης Σπανούλης τόνισε στις δηλώσεις του πως θέλει να δώσει ταυτότητα στην Εθνική ομάδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024