X Factor: Όσα κατέγραψε η κάμερα του «MEGA Καλημέρα» στα παρασκήνια
O Θανάσης Πάτρας μίλησε με τους διαγωνιζόμενους που ξεχώρισε ο Στέλιος Ρόκκος στο δικό του chair challenge για να προχωρήσει στα live.
Πριν από το τελευταίο, ανατρεπτικό chair challenge της ομάδας του Χρήστου Μάστορα, που προβάλλεται την Πέμπτη 12 Μαΐου στις 22:00 στο MEGA, ο Θανάσης Πάτρας τρύπωσε στα παρασκήνια και συνάντησε διαγωνιζόμενους που έχουν πάρει ήδη το εισιτήριο για την τελική φάση των live.
Συγκεκριμένα, ο Θανάσης Πάτρας μίλησε με τους διαγωνιζόμενους που ξεχώρισε ο Στέλιος Ρόκκος στο δικό του chair challenge για να προχωρήσει στα live.
Η Έλενα Παναγιωτίδου ανέφερε ότι δεν θέλει να τελειώσει το «X Factor»! «Κάθε φορά γίνεται και κάτι διαφορετικό. Έχουμε έρθει κοντά με όλα τα παιδιά», εξήγησε, και δήλωσε αποφασισμένη να φτάσει μέχρι τον τελικό.
Ακούραστοι δήλωσαν οι Decho: «Δεν κοιμόμαστε ποτέ γιατί έχουμε πρωινές δουλειές, παίζουμε σε live και μετά ερχόμαστε εδώ». Για τα live του «X Factor» έδωσαν μια τρανταχτή υπόσχεση: «Θα είμαστε οδοστρωτήρες!»
Ο Θάνος Λάμπρου χαρακτήρισε τον μέντορά του, Στέλιο Ρόκκο, «απίστευτο», γιατί εμψυχώνει και βοηθάει. Θεωρεί ότι το πλεονέκτημά του είναι ότι μπορεί να υποστηρίξει ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο, ενώ ο προσωπικός του στόχος είναι να δώσει τον καλύτερό του εαυτό σε κάθε εμφάνιση. Ανέφερε επίσης ότι μετά το τέλος του «X Factor» θα ήθελε να συνεργαστεί με τον Στέλιο Ρόκκο και την Κατερίνα Λιόλιου.
Τέλος, ο JCJO, κατά κόσμον Γιώργος Κοτσαρίδης, εξήγησε πώς τον έχει βοηθήσει η μέχρι τώρα πορεία του στο «X Factor»: «Θεωρώ ότι όλα έχουν βελτιωθεί, το πώς διαχειρίζομαι τη φωνή μου, το να είμαι πιο σίγουρος και κάποια τεχνικά πράγματα». Συμπλήρωσε ότι οι άνθρωποι που του στέκονται και τον συμβουλεύουν είναι οι φίλοι του οι μουσικοί και ο πατέρας του.
«X FACTOR»
Το τελευταίο chair challenge την Πέμπτη 12 Μαΐου, στις 22:00 στο MEGA
- Η Γερμανία ζητά απάντηση από την ΕΕ στους νέους δασμούς του Τραμπ και θέτει θέμα για την εμπορική συμφωνία
- Ιαπωνία: Η μεγαλύτερη εταιρεία σάλτσας σόγιας αποκτά …γεύση για deals
- Αερομεταφορές: Η κούρσα για την επόμενη γενιά κινητήρων τζετ
- Σοσιεδάδ – Μπαρτσελόνα 2-1: Σοκ για τους Καταλανούς και «φωτιά» στη La Liga! (vid)
- Γροιλανδία: Η ΕΕ σχεδιάζει αντίποινα με δασμούς ύψους 93 δισ. ευρώ στις ΗΠΑ
- Μαρόκο – Σενεγάλη 0-1 παρ. (0-0 κ.δ.): Οι Σενεγαλέζοι στην κορυφή της Αφρικής! (vid)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]
- Ισπανία: Οι πρώτες εκτιμήσεις για τα αίτια του δυστυχήματος με τα τρένα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442