Τρίτη 09 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Περιφέρεια Πελοποννήσου: Νέες προσκλήσεις για προγράμματα κατάρτισης και νέων δεξιοτήτων

Περιφέρεια Πελοποννήσου: Νέες προσκλήσεις για προγράμματα κατάρτισης και νέων δεξιοτήτων

Η μία πρόσκληση αφορά σε κατάρτιση μακροχρόνια ανέργων με πρακτική άσκηση, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και η δεύτερη αφορά στην ενίσχυση και ανάπτυξη νέων δεξιοτήτων για εργαζόμενους επιχειρήσεων.

Δύο προσκλήσεις του Επιχειρησιακού Προγράμματος Πελοποννήσου(ΠΕΠ), μία προς ανέργους και μία προς εργαζόμενους επιχειρήσεων σε δυναμικούς ή υπό αναδιάρθρωση κλάδους, δημοσιοποιήθηκαν από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ο συνολικός προϋπολογισμός των εν λόγω προσκλήσεων, στο πλαίσιο του ΠΕΠ και συγκεκριμένα του Αξονα Προτεραιότητας 2Α «Ανάπτυξη και αξιοποίηση ικανοτήτων ανθρώπινου δυναμικού – Ενεργός κοινωνική ενσωμάτωση», ο οποίος συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ), ανέρχεται σε 9.300.000 ευρώ.

Η μία πρόσκληση αφορά σε κατάρτιση μακροχρόνια ανέργων με πρακτική άσκηση, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, με συγχρηματοδοτούμενη δημόσια δαπάνη η οποία ανέρχεται σε 5.500.000 ευρώ.

Οι προτάσεις υποβάλλονται μέσω του ΟΠΣ ΕΣΠΑ στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://logon.ops.gr/ μέχρι και την Δευτέρα 30 Μαΐου (στις 23:59:00).

Η δεύτερη πρόσκληση αφορά στην ενίσχυση και ανάπτυξη νέων δεξιοτήτων για εργαζόμενους επιχειρήσεων σε δυναμικούς ή υπό αναδιάρθρωση κλάδους της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με συγχρηματοδοτούμενη δημόσια δαπάνη η οποία ανέρχεται σε 3.800.000 ευρώ,

Οι προτάσεις υποβάλλονται μέσω του ΟΠΣ ΕΣΠΑ στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://logon.ops.gr/ από αύριο Τρίτη 10 Μαΐου έως και την Τετάρτη 15 Ιουνίου (στις 23:59:00).

Τις δύο σχετικές προσκλήσεις μπορείτε να δείτε εδώ:

– A6Ε7Δ7Λ1-Ε6Υ

– ΩΑΤΠ7Λ1-605

Sports in

Χαμός στην Τeam USA: «Είμαι η πρώτη επιλογή – Να μάθουν να παίζουν γύρω μου» (vid)

Ο Άντονι Έντουαρντς προχώρησε σε δηλώσεις που θα συζητηθούν, αφού τόνισε πως είναι το Νο.1 στην Team USA, ενώ επισήμανε ότι οι υπόλοιποι θα πρέπει να μάθουν να παίζουν γύρω του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 09 Ιουλίου 2024