Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 44χρονος που άρπαζε τσάντες με κλεμμένες μηχανές
Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό, τα οποία αποδόθηκαν στις παθούσες.
Ένας 44χρονος ο οποίος εντοπίστηκε να επιβαίνει σε κλεμμένη δίκυκλη μοτοσικλέτα συνελήφθη χθες το απόγευμα, στη Θεσσαλονίκη.
Από την έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς, προέκυψε ότι ο 44χρονος με την κλεμμένη μοτοσικλέτα είχε προβεί σε δύο αρπαγές τσαντών και μία απόπειρα αρπαγής τσάντας στο κέντρο της πόλης, στις 13 και 14/5 ενώ στις 11 και 12 του μηνός είχε προβεί σε ακόμη τέσσερις αρπαγές τσαντών στην περιοχή της Καλαμαριάς με άλλη μοτοσικλέτα που είχε αφαιρέσει την προηγούμενη μέρα από την οδό Αγίου Δημητρίου.
Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό, τα οποία αποδόθηκαν στις παθούσες.
Ο 44χρονος, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για κλοπές κατά συρροή, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.
- Σάλος με AI εικόνες που ανέβασε ο Τραμπ – Δείχνουν τη Γροιλανδία (και όχι μόνο) αμερικανική και θεατές τους Ευρωπαίους
- «Παιχνίδια» παγκόσμιας εξουσίας – Ο αποδυναμωμένος ΟΗΕ, η διεθνής αταξία και μια κομβική διαδοχή
- Έκτακτο δελτίο για την κακοκαιρία: Συναγερμός για επικίνδυνα φαινόμενα με καταιγίδες και χιονοπτώσεις
- Σκύλος: Από τι εξαρτάται η χρονική διάρκεια εκπαίδευσής του;
- Φάμελλος: Απαράδεκτη και σκοταδιστική η δήλωση Καρυστιανού – Μόνο στην τραμπική ιδεολογία παρόμοιες τοποθετήσεις
- Μεγάλο πλήγμα στους Γουόριορς: Ρήξη χιαστού ο Μπάτλερ
- Στην εξέδρα εκτόξευσης ο υπερπύραυλος της NASA για τον ιστορικό γύρο της Σελήνης
- Φωτιά σε θάλαμο ανηλίκων στις φυλακές Κασσαβέτειας – Έρευνες για κρούσματα φυματίωσης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442