Γλυκά Νερά: Η αντίδραση της οικογένειας της Καρολάιν στο άκουσμα της απόφασης του δικαστηρίου
Τα ισόβια χωρίς ελαφρυντικά ήταν μία δικαίωση της οικογένειας της Καρολάιν
Ισόβια κάθειρξη επιβλήθηκε στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο για τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του, Καρολάιν Κράουτς, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου 2021.
Η πρώτη αντίδραση της μητέρας και του πατέρας της αδικοχαμένης Καρολάιν, που δολοφονήθηκε από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, έρχεται μέσω του TheNewspaper.gr.
Η Καρολάιν δεν γυρίζει πίσω
Άνθρωπος του πολύ στενού περιβάλλοντος της οικογένειας μεταφέρει την δήλωση μετά την ετυμηγορία του Δικαστηρίου: «Η απόφαση αποτελεί σίγουρα μία ικανοποίηση και μία δικαίωση. Όμως θέλουμε το παιδί μας πίσω. Και δυστυχώς, η Καρολάιν δε γυρίζει πίσω».
Στην Αλόννησο, επικρατεί ικανοποίηση για τον τρόπο με τον οποίον η δικαιοσύνη αντιμετώπισε τον δολοφόνο, μη αναγνωρίζοντάς του κανένα ελαφρυντικό για την αποτρόπαια πράξη του.
- Capital Clean Energy Carriers: Υπερκάλυψη 1,75 φορές για το ομόλογο – Στο 3,75% το επιτόκιο
- «Χαστούκι» στις υπερεξουσίες του Τραμπ – Το «καλό το παλικάρι» ξέρει κι άλλο μονοπάτι για να επιβάλλει δασμούς
- Μozzart Sport: «Ανδρέας Τεττέη, η ελληνική εκδοχή του Λαμίν Γιαμάλ»
- FemTech στην Ελλάδα: αλλάζει το πρόσωπο της γυναικείας υγείας;
- Ώρα πληρωμών για συντάξεις και επιδόματα – Οι δικαιούχοι
- Τραμπ: «Βαθιά απογοητευτική» η απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου – «Οι ξένες χώρες χορεύουν στους δρόμους»
