Κυριακή 07 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Το Parfait Athens γεμίζει τις νύχτες μας γεύσεις και εμπειρίες

Το Parfait Athens γεμίζει τις νύχτες μας γεύσεις και εμπειρίες

Μια νέα είσοδος στην αθηναϊκή νύχτα, συνδυάζει ένα εντυπωσιακό cabaret show με γαστριμαργικές προτάσεις υψηλού επιπέδου και ενθουσιάζει

Το Parfait Athens άνοιξε τις πόρτες του πριν λίγες ημέρες και ήδη αποτελεί κορυφαία επιλογή νυχτερινής διασκέδασης και ψυχαγωγίας στην Αθήνα! Μία πρωτότυπη πρόταση που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, συνδυάζοντας ένα καθηλωτικό cabaret show που μπορείς να παρακολουθήσεις καθώς απολαμβάνεις το δείπνο σου! Όμως οι εκπλήξεις του πρωτόγνωρου concept που εισάγει στις νύχτες μας το νέο, μοναδικό, διεθνές εγχείρημα ψυχαγωγίας, μόλις έχουν αρχίσει.

.

Η έμπειρη σκηνοθετική ματιά του ταλαντούχου Γιώργου Βάλαρη, υπογράφει το show διεθνών προδιαγραφών, με τριάντα καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο που συμμετέχουν στα special acts και τα experiential events που συνθέτουν τη μαγεία του Parfait Athens. Τραγουδιστές, ηθοποιοί, χορευτές, ακροβάτες, calisthenics, pole dancers, aerial straps and slings, fire performances και dj διαδραματίζουν ο καθένας τον δικό του, αναπάντεχο ρόλο σε ένα cabaret show γεμάτο ρυθμό και γοητεία.

.

Η ολοκληρωμένη αυτή εμπειρία που βιώνει κάποιος στο Parfait Athens δεν είναι εύκολο να μεταφερθεί με ακρίβεια στον γραπτό λόγο. Είναι μία βιωματική εμπειρία που πρέπει να τη ζήσετε, να την απολαύσετε!  Αν, όμως, προσπαθούσαμε να την αποτυπώσουμε σε πέντε λέξεις, σίγουρα θα επιλέγαμε τον «αισθησιασμό», την «πολυτέλεια», την «ψευδαίσθηση», το «πάθος» και τη «μαγεία».

.

Η τελευταία ξεκινά από τον ίδιο τον θρυλικό χώρο της Τζαφέρη 11 – που φιλοξενούσε εμβληματικά clubs και χώρους όπως το «Αριστερά-Δεξιά» και το «Villa Mercedes» – επιβλητικό όσο και μυστηριώδη, με τις πρωτότυπες αρχιτεκτονικές και εικαστικές παρεμβάσεις και τα international στοιχεία και, κυρίως, με το διαχρονικής αισθητικής εντυπωσιακό stage του με τις πελώριες βελούδινες κουρτίνες – μια από τις υψηλής αισθητικής δουλειές του interior designer Σάκη Κυριακίδη – που γίνεται το σημείο εκκίνησης για το ταξίδι μας στον κόσμο του Parfait Athens. Βαριά υφάσματα σε πλούσια χρώματα, πέτρα και ξύλο και λουλούδια και φυτά να πρωταγωνιστούν σε όλο τον χώρο, στοιχεία εμπνευσμένα από τη φύση δημιουργούν ενδιαφέρουσες αντιθέσεις. Ένας χώρος, ένα περιβάλλον μοναδικό που σε ταξιδεύει, σε μαγεύει, σε συναρπάζει.

Αν και το οπτικό υπερθέαμα, ντυμένο σε φωτισμούς σχεδόν μυστικιστικούς, θα ήταν κάτι παραπάνω από αρκετό για να μας παρασύρει, το ιδιαίτερο concept σε καμιά περίπτωση δεν περιορίζεται σε αυτό. Αντιθέτως, επιλέγει να συμπεριλάβει όλες μας τις αισθήσεις σε αυτό το ταξίδι, ξεκινώντας από τους γευστικούς κάλυκές μας, στους οποίους επιφυλάσσει εξίσου συναρπαστικές εκπλήξεις. Επιλεγμένες γαστρονομικές απολαύσεις από όλο τον κόσμο, παντρεύονται αρμονικά με τα ελληνικά στοιχεία, ενώ αναπάντεχα blends ξεχωριστών κοκτέιλ, δημιουργημένων με δεξιοτεχνία που δεν συναντάμε συχνά στην Ελλάδα, απογειώνουν την απόλαυση.

.

Η εμπειρία ολοκληρώνεται με εμάς τους ίδιους, που καλούμαστε να ανταποκριθούμε σε ένα dress code τόσο ανοιχτό, ώστε να χωρά την προσωπική μας αισθητική όποια και αν είναι, αλλά και απολύτως ταιριαστό με την αίσθηση που αναπόφευκτα αφήνει το Parfait Athens. Το όνομα αυτού: Glamorous – με τον τρόπο που το ερμηνεύουμε ο καθένας, αφήνοντας τους περιορισμούς και τις αναστολές στη ντουλάπα μας.

.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, από τις 22:00 και έπειτα, η νέα πρωτότυπη πρόταση ολοκληρωμένης ψυχαγωγίας στην Αθήνα μας περιμένει στην οδό Τζαφέρη 11 (γωνία με Πέτρου Ράλλη), σε έναν χώρο με πλήρη κλιματισμό, αλλά και ειδικό, ανοιχτό χώρο.

Το Parfait Athens διαθέτει valet parking. Δεν επιτρέπεται η είσοδος σε παιδιά κάτω των 15 ετών.

Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 3466554

Visit: www.parfaitathens.com

Contact: info@parfaitathens.gr

Like: https://www.facebook.com/ParfaitAthens

Follow: https://www.instagram.com/parfait_athens/

Follow: https://vm.tiktok.com/ZMLppATE9/

#ParfaitAthens #DinnerAndShow

.

Sports in

Μεγάλη κίνηση απο τον Βαγγέλη Μαρινάκη: Η απόφαση για το «Καραϊσκάκης» και την Εθνική μπάσκετ

Μεγάλη πρωτοβουλία του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος μέσω εντολής άνοιξε το πάρκινγκ του «Γεώργιος» Καραϊσκάκης για να εξυπηρετηθεί ο κόσμος που πήγε στο ΣΕΦ για να παρακολουθήσει την Εθνική ομάδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 07 Ιουλίου 2024