Η Εφές επικράτησε με 58-57 επί της Ρεάλ Μαδρίτης και έγινε η πρώτη ομάδα μετά τον Ολυμπιακό το 2013 που κατακτά δύο σερί τίτλους Euroleague.
Μετά το φινάλε του τελικού ο σέντερ των Τούρκων, Μπράιαντ Ντάνστον δήλωσε ευτυχής για την επιτυχία της ομάδας του.
«Πριν πέντε χρόνια ήμασταν τελευταίοι στην Ευρωλίγκα. Οι αποτυχίες του παρελθόντος μάς έμαθαν να είμαστε ταπεινοί. Η επιτυχία μας είναι απόδειξη της σκληρής δουλειάς μας όλα αυτά τα χρόνια. Είναι φανταστικό αυτό που πετύχαμε. Νιώθω την Τουρκία σαν δεύτερο σπίτι μου», τόνισε ο Αμερικανός σέντερ.
Όσο για το αν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Εφές; «Δεν ξέρω, θα δούμε. Η σύζυγός μου είπε να βάψω το μούσι γιατί έχει γκριζάρει. Εγώ είπα όχι, αλλά το κουρεύω κοντό για να μη φαίνεται ότι μεγάλωσα», απάντησε χαριτολογώντας ο Ντάνστον, που είναι παντρεμένος με την Ελληνίδα πρώην παίκτρια μπάσκετ Άννα Καβάσιλα.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Ο Πανιώνιος δημιούργησε ένα υπέροχο βίντεο και μέσα σε δύο λεπτά στέλνει το μήνυμα για το πώς πρέπει να είναι το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός και πώς οι γονείς πρέπει να στέκονται δίπλα στα παιδιά που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στα γήπεδα.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε από τον Τόμας Μάχατς στον δεύτερο γύρο του Australian Open και μετά τον αποκλεισμό του δήλωσε απογοητευμένος από την πορεία του, ενώ παραδέχθηκε και την ανωτερότητα του Τσέχου.