Cheesecake με κατίκι Δομόκου για τους… απαιτητικούς
Ακολουθήστε τις οδηγίες του Χρήστου Βέργαδου και απολαύστε το γευστικό αποτέλεσμα!
Ένα ιδιαίτερο cheesecake ετοιμάζει σήμερα για τους τηλεθεατές της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι!» ο pastry chef Χρήστος Βέργαδος!
Υλικά για το cheesecake:
800 γρ. κατίκι Δομοκού
250 γρ. ζάχαρη
6 αβγά
200 γρ. σοκολάτα
200 γρ. κρέμα γάλακτος
30 γρ. αλεύρι
20 γρ. κακάο
2 κάψουλες βανίλιας
Για τη σάλτσα φρούτων:
300 γρ. κόκκινα φρούτα
50 γρ. ζάχαρη
Βάσκικο cheesecake σοκολάτας με κατίκι Δομοκού, που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις