X- Factor: Οι Case Zero στο «MEGA Καλημέρα»
Το «MEGA Καλημέρα» υποδέχτηκε τους Case Zero, που αποχώρησαν το βράδυ της Κυριακής από το πρώτο και φαντασμαγορικο live του X- Factor. Καλεσμένοι στο πλατό του «MEGA Καλημέρα» βρέθηκαν οι ταλαντούχοι Case Zero, που παρόλο που αποχώρησαν από το X- Factor, στο χθεσινό πρώτο live του πιο πετυχημένου μουσικού show της ελληνικής τηλεόρασης, εντυπωσίασαν κοινό […]
Το «MEGA Καλημέρα» υποδέχτηκε τους Case Zero, που αποχώρησαν το βράδυ της Κυριακής από το πρώτο και φαντασμαγορικο live του X- Factor.
Καλεσμένοι στο πλατό του «MEGA Καλημέρα» βρέθηκαν οι ταλαντούχοι Case Zero, που παρόλο που αποχώρησαν από το X- Factor, στο χθεσινό πρώτο live του πιο πετυχημένου μουσικού show της ελληνικής τηλεόρασης, εντυπωσίασαν κοινό και κριτές.
Τα δύο εκ των τεσσάρων μελών των Case Zero, Ιωσηφίνα και Γιάννης μίλησαν στην Ελεωνόρα Μελέτη για την εμπειρία τους στο show.
«Φεύγουμε γεμάτοι, ενθουσιασμενοι από το X- Factor! Χαιρόμαστε που κάναμε την μουσική μας γνωστή σε πιο ευρύ κοινό, σε μία τέτοια παραγωγή! Έχουμε ήδη ηχογραφήσει έναν δίσκο, προσπαθούμε, μελετάμε είμαστε στον κόσμο της μουσικής, πάμε στο ωδείο και γενικά προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε. Μας ιντριγκάρουν τα live», ανέφερε ο Γιάννης.
Δεν ξέρω εάν θα μας έδινε την ασυλία ο Ηλίας Ψινάκης. Αυτό που σκεφτόμουν εκείνη τη στιγμή ήταν «τώρα ό,τι γίνει». Σίγουρα θα θέλαμε να πάμε στην επόμενη φάση. Ήταν όμορφα και στο backstage και υπήρχε αγωνία στο πρώτο live. Ο Ηλίας Ψινάκης ήταν γλυκούλης! Το φιλί του Στέλιου Ρόκκου με τον Αντρέα Γεωργίου δεν το είδαμε, το είδαμε μετά στο σπίτι!!», σχολίασε η Ιωσηφίνα.
«Θέλουμε να κερδίσει κάποιος από την ομάδα της Μαρίζας Ρίζου», συμφώνησαν οι Case Zero.
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τρίτης
- Έρχεται παράταση στη νομιμοποίηση αυθαιρέτων
- Συνταγές: Φακές σούπα
- Κρίσιμη η κατάσταση στη Χιλή από τις φονικές πυρκαγιές – Πολλοί νεκροί, δάση και ολόκληρες πόλεις έγιναν στάχτη
- Νέα 48ωρη απεργία από τους οδηγούς ταξί – Τα αιτήματά τους
- Ύπνος: Πόσο καλό μας κάνουν οι 8 ώρες κάθε βράδυ;
- Καιρός: Νεφώσεις με χιονόνερο, χιόνια και θυελλώδεις ανέμους- Περαιτέρω επιδείνωση από Τετάρτη
- Τέσσερα μέτρα για λιγότερα φάρμακα και στήριξη των γενοσήμων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)































![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)


















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442