Ανδρέας Μικρούτσικος: «Έχω κάνει 20 μέρες απομόνωση στη φυλακή, έβλεπα μόνο σκοτάδια»
Ο παρουσιαστής έχει μιλήσει και στο παρελθόν για την περιπέτεια που είχε με ασφάλεια την περίοδο της δικτατορίας
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος επέστρεψε στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα μετά από σύντομη αδιαθεσία που είχε και σχολίασε, με τον δικό του τρόπο, την επικαιρότητα.
Ο παρουσιαστής με αφορμή το θέμα της Πάτρας και τον θάνατο των τριών παιδιών έκανε μια αποκάλυψη που σόκαρε τόσο το τηλεοπτικό κοινό όσο και τους παρευρισκόμενους στο πάνελ.
Ο ίδιος έχει μιλήσει και στο παρελθόν για την περιπέτεια που είχε με ασφάλεια την περίοδο της δικτατορίας αλλά αυτή τη φορά βγήκε κυριολεκτικά εκτός εαυτού.
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μιλώντας για τη Ρούλα Πιστιρίγκου και για την παραμονή της στην φυλακή δήλωσε: «στη δικτατορία έχω κάνει 20 μέρες απομόνωση. Βεβαίως, έχω συλληφθεί για δράση. 20 μέρες απομόνωση, όχι σε κελί. Δεν έβλεπα τίποτα. Ο Θάνος έκανε λιγότερες μέρες αλλά, αφήστε, μην πω την ιστορία. Θέλω να σας όμως πως ήταν 20! Δεν ήταν ούτε μία, ούτε δύο σε ένα κελί 3 x 4 χωρίς να βλέπω. Σκοτάδια».
«Θα είχα την όρεξη να κάνω μποτέ; Μα είναι να τρελαθείς! Δεν ξέρουμε τι είναι η φυλακή;» συνέχισε ο ίδιος φανερά εξοργισμένος.
«Εγώ έφαγα ξύλο και με κατηγορούσαν. Το πολύ πολύ να πήγαινα στην φυλακή. Όχι να έχω σκοτώσει το παιδί μου ή να μην το έχω σκοτώσει» συμπλήρωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.
Δείτε το απόσπασμα
- Γαλλία: Οι αρχές απαγόρευσαν αντιμεταναστευτική συγκέντρωση Βρετανών ακροδεξιών
- Εθνική πόλο Γυναικών: Η 15άδα για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Πορτογαλίας
- Κρήτη: Μεθυσμένος οδηγός πήγε να πάρει το παιδί του από το σχολείο – Κατέληξε σε τοίχο, τρεις τραυματίες
- «Οικονομική απεργία» ξεκινούν οι κάτοικοι της Μινεσότα ενάντια στην αύξηση των πρακτόρων της ICE
- ΠΣΑΠΠ: «Το ποδόσφαιρο γυναικών απεγκλωβίζεται από ανεπιθύμητες αγκυλώσεις»
- e-ΕΦΚΑ: Μη διαθέσιμες για 2 ώρες οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες τη Δευτέρα


