Σνακ: Τορτίγια με κοτόπουλο και αβοκάντο
Εύκολο και γρήγορο σνακ, η τορτίγια με κοτόπουλο και αβοκάντο είναι ιδανική για τις μέρες που «τρέχετε»
- Βόμβα τα ενοίκια για το εμπόριο – Οι ακριβότεροι δρόμοι στην Ελλάδα
- ΣΥΡΙΖΑ: Στο αντιΣύριζα μέτωπο ο Κασσελάκης, σαν έτοιμος από καιρό εκτοξεύει χυδαιότητες για το Μάτι
- Προφυλακιστέος ο 30χρονος για τη δολοφονία της Δώρας στο Αγρίνιο
- Μακελειό στην Κίνα: Οκτώ νεκροί και 17 τραυματίες από επιθέσεις με μαχαίρι σε σχολή
Υλικά:
- 2 σκελίδες σκόρδου
- 150 γραμ. γιαούρτι
- μισό κουταλάκι του γλυκού πάπρικα
- ¼ κουταλάκι του γλυκού κύμινο
- ¼ κουταλάκι του γλυκού κόλιανδρο
- ¼ κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
- 200 γραμ. στήθος κοτόπουλο
- 2 ντομάτες
- 1 μικρό κρεμμύδι
- 1 πράσινο τσίλι
- 4 κουταλιές της σούπας κόλιανδρο
- χυμό από 1 λάιμ
- 2 τορτίγιες
- 1 αβοκάντο
Εκτέλεση:
- Ανακατέψτε το σκόρδο με το γιαούρτι. Βάλτε 2 κουταλιές της σούπας σε ένα μπολ, προσθέστε τα μπαχαρικά και τη ρίγανη και ανακατέψτε. Ανακατέψτε μαζί το κοτόπουλο.
- Τηγανίστε το κοτόπουλο για 5 λεπτά και άλλα 5 από την άλλη πλευρά.
- Ανακατέψτε τις ντομάτες με το κρεμμύδι, το τσίλι, το κόλιανδρο και το λάιμ. Ψήστε τις τορτίγιες και βάλτε μέσα λίγο από το εσωτερικό του αβοκάντο, κοτόπουλο και τη σάλτσα. Ολοκληρώστε με λίγο γιαούρτι και σερβίρετε.
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις