Σνακ: Τορτίγια με κοτόπουλο και αβοκάντο
Εύκολο και γρήγορο σνακ, η τορτίγια με κοτόπουλο και αβοκάντο είναι ιδανική για τις μέρες που «τρέχετε»
- Αίθριος ο καιρός την Πέμπτη, καταιγίδες από την Παρασκευή - Έρχονται «λευκά» Χριστούγεννα
- Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε μαθητής από την Πάτρα σε πενθήμερη - Του έδωσαν ποτό με ούρα και τον χτύπησαν
- «Τουλάχιστον 100 Βορειοκορεάτες στρατιωτικοί σκοτώθηκαν σε μάχες στο Κουρσκ»
- Νεκρός ανασύρθηκε από τα συντρίμμια γάλλος υπήκοος στο Βανουάτου μετά τον σεισμό των 7,3 Ρίχτερ
Υλικά:
- 2 σκελίδες σκόρδου
- 150 γραμ. γιαούρτι
- μισό κουταλάκι του γλυκού πάπρικα
- ¼ κουταλάκι του γλυκού κύμινο
- ¼ κουταλάκι του γλυκού κόλιανδρο
- ¼ κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
- 200 γραμ. στήθος κοτόπουλο
- 2 ντομάτες
- 1 μικρό κρεμμύδι
- 1 πράσινο τσίλι
- 4 κουταλιές της σούπας κόλιανδρο
- χυμό από 1 λάιμ
- 2 τορτίγιες
- 1 αβοκάντο
Εκτέλεση:
- Ανακατέψτε το σκόρδο με το γιαούρτι. Βάλτε 2 κουταλιές της σούπας σε ένα μπολ, προσθέστε τα μπαχαρικά και τη ρίγανη και ανακατέψτε. Ανακατέψτε μαζί το κοτόπουλο.
- Τηγανίστε το κοτόπουλο για 5 λεπτά και άλλα 5 από την άλλη πλευρά.
- Ανακατέψτε τις ντομάτες με το κρεμμύδι, το τσίλι, το κόλιανδρο και το λάιμ. Ψήστε τις τορτίγιες και βάλτε μέσα λίγο από το εσωτερικό του αβοκάντο, κοτόπουλο και τη σάλτσα. Ολοκληρώστε με λίγο γιαούρτι και σερβίρετε.
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις