Ζουμερά μπιφτέκια με ντομάτα
Συνταγή για να φτιάξετε τα πιο νόστιμα μπιφτέκια με ντομάτα
- Η τηλεθέαση του debate ΣΥΡΙΖΑ – Ελπίδες για τη συμμετοχή στην κάλπη της Κυριακής – Η σύγκριση με το ΠΑΣΟΚ
- Ο καλλιτέχνης που απείλησε ότι θα κατέστρεφε πολύτιμα έργα τέχνης αν ο Τζούλιαν Ασάνζ πέθαινε στη φυλακή
- Για ποια εγκλήματα κατηγορούνται οι Νετανιάχου, Γκάλαντ και Ντέιφ
- Να απομονώσει τους αποστάτες καλούν οι 87+ τον πολιτικό κόσμο - «Να μην αποδεχτούν έδρες προϊόν συνωμοσίας»
Υλικά για 4 μερίδες
- 700 γρ. μοσχαρίσιο κιμά
- 3 ντομάτες
- 1 μεγάλο παξιμάδι
- 1 κρεμμύδι
- 1 κόκκινη πιπεριά
- 2 κουταλιές ελαιόλαδο
- 1 ποτηράκι κρασί
- Ρίγανη
- Βασιλικό
- Μπαχάρι
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ βάζετε τον κιμά, το κρεμμύδι τριμμένο, το παξιμάδι θρυμματισμένο (που έχετε μουλιάσει σε νερό και στραγγίξει), τη ρίγανη, το κρασί, αλάτι και πιπέρι. Ζυμώνετε τα υλικά και τα αφήνετε 1/2 ώρα, ώστε να αναμειχθούν τα αρώματα.
Στο μεταξύ, τρίβετε τις ντομάτες και ψιλοκόβετε την πιπεριά. Τα αναμειγνύετε σε ένα μπολ με το λάδι, το βασιλικό, το μπαχάρι, αλάτι και πιπέρι και τα σοτάρετε λίγο σε ένα κατσαρολάκι.
Πλάθετε τα μπιφτέκια, τα βάζετε σε ένα ταψί, τα περιχύνετε με τη σάλτσα, προσθέτετε λίγο νερό και τα ψήνετε στο φούρνο.
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις