Τράπερ: Τα γυρνάει ο τραγουδιστής – «Χιούμορ» η ανάρτηση για τα όπλα
«Πλάκα μεταξύ φίλων η προκλητική ανάρτηση» λέει τώρα ο τράπερ
Ο 22χρονος τράπερ προκάλεσε πολλές συζητήσεις τόσο για το 9άρι περίστροφο που βρέθηκε στο αυτοκίνητο που οδηγούσε, όσο και για τις σημερινές του «δηλώσεις» σε βιντεάκι που ανέβασε, φεύγοντας από τα δικαστήρια.
«Πάλι καλά που βρήκαν μόνο το ένα γιατί είχα κι άλλο στο αμάξι» έλεγε γελώντας ο τράπερ…]
Χιούμορ η προκλητική ανάρτηση
Μιλώντας στο Live News ο 22χρονος, στον οποίο επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 10 μηνών και χρηματική ποινή, είπε πως η ανάρτησή του ήταν… χιούμορ με τους φίλους του.
«Πέρασα δύσκολο βράδυ, όλα καλά όμως. Στο τέλος βγήκα, έφαγα την ποινή που έφαγα, έφαγα το πρόστιμο που έφαγα, όλα καλά και όλα ωραία. Συνεχίζουμε τη ζωή μας, συνεχίζουμε τα βίντεο κλιπ μας, συνεχίζουμε την καριέρα μας και μακριά από προβλήματα. Έχουμε λίγο χιούμορ. Μας αρέσει να γελάμε λίγο παραπάνω απ’ ότι πρέπει. Νομίζω δεν είναι κακό αυτό, σωστά; Αλλά όλα καλά, δεν πειράζει, όλα καλά», δήλωσε στο LiveNews.
«Έχουμε όλο το καλοκαίρι μπροστά μας, να περνάμε καλά, αυτό έχουμε στόχο εμείς. Να περνάμε καλά, να είμαστε πάντα χαρούμενοι».
- Συναγερμός για μεγάλη πυρκαγιά σε εργοστάσιο στις Αχαρνές
- Γροιλανδία: ΕΕ και Βρετανία δεσμεύονται για την κυριαρχία της Δανίας, λέει η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Ελαφρύτερα εκκαθαριστικά
- Δεκατρία σιδηροδρομικά δυστυχήματα με νεκρούς στην Ισπανία από τις αρχές του αιώνα
- Συρία: Ο επικεφαλής των κουρδικών δυνάμεων επιβεβαιώνει τη συμφωνία εκεχειρίας που ανακοίνωσε ο αλ Σάρα
- Η Γερμανία ζητά απάντηση από την ΕΕ στους νέους δασμούς του Τραμπ και θέτει θέμα για την εμπορική συμφωνία