Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Δήμος Φυλής: Μήνυση αναπληρωτή δημάρχου μετά από βανδαλισμούς και κλοπές

Δήμος Φυλής: Μήνυση αναπληρωτή δημάρχου μετά από βανδαλισμούς και κλοπές

Οργή και αγανάκτηση στο Δήμο Φυλής για τους βανδαλισμούς κοινωνικού εξοπλισμού. Μετά από βανδαλισμούς και κλοπή φρεατίων ύδρευσης και αποχέτευσης στο Πάρκο «Κώστας Λιάρος», την Τρίτη 31 Μαΐου 2022, ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Γιώργος Ραφτέλης κατέθεσε μήνυση στο ΑΤ Ζεφυρίου.

Οι βανδαλισμοί και οι κλοπές κοινωνικού εξοπλισμού συνεχίζονται στο Δήμο Φυλής και η Δημοτική Αρχή συνεχίζει από την πλευρά της τις μηνύσεις κατά αγνώστων.

Μετά από βανδαλισμούς και κλοπή φρεατίων ύδρευσης και αποχέτευσης στο Πάρκο «Κώστας Λιάρος», την Τρίτη 31 Μαΐου 2022, ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Γιώργος Ραφτέλης κατέθεσε μήνυση στο ΑΤ Ζεφυρίου. Όπως χαρακτηριστικά τονίζουν από τον Δήμο Φυλής «Το ποτήρι της οργής ξεχείλισε, καθώς τα συνεργεία μόλις είχαν τελειώσει έργα συντήρησης και εξοπλισμού στο Πάρκο».

Ο Γιώργος Ραφτέλης ενημέρωσε αμέσως το Δήμαρχο Χρήστο Παππού, ο οποίος του ζήτησε να υποβάλει μήνυση, στο ΑΤ Ζεφυρίου, κάτι που όντως έγινε. Η Δημοτική Αρχή είναι ξεκάθαρη αναφορικά με τα επόμενα βήματα σε περίπτωση που εντοπιστούν οι υπαίτιοι: «Σε περίπτωση σύλληψης των υπαιτίων, ο Δήμος θα παραστεί στο Δικαστήριο ως πολιτικός ενάγων, ώστε να τιμωρηθούν παραδειγματικά, όπως συνέβη και στην περίπτωση του ασυνείδητου που απέρριπτε μπάζα, στον οποίο, εκτός από την ποινή φυλάκισης, κατασχέθηκε το φορτηγό.

Ο Δήμος είναι αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα, καθώς οι βανδαλισμοί έχουν εξελιχθεί σε μάστιγα και επιβαρύνουν το Δήμο με εργατοώρες και τους φορολογούμενους με το κόστος των καταστροφών».

Sports in

BIG 3: Το 48ωρο και η ιδέα που… τρελαίνει τον Ολυμπιακό (pics)

Η δυνητική τριάδα που έχει κάνει τους φίλους του Ολυμπιακού να χάσουν τον… ύπνο τους. Τι γίνεται με τους Εβάν Φουρνιέ, Σάσα Βεζένκοφ και Τάιλερ Ντόρσεϊ…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024