Πάτρα: Αντιπαραθέσεις και καταγγελίες λίγο πριν το τέλος
Έξι μέρες μετά το μπάχαλο με την τσάντα, τις ζωγραφιές, τα σημειώματα και την είσοδο των δικηγόρων της σπιτονοικοκυράς στο ακίνητο της οδού Μπιζανίου, οι αντιπαραθέσεις συνεχίζονται, με τα βλέμματα πάντα στραμμένα στους ιατροδικαστές Καρακούκη και Καλόγρια, που ετοιμάζουν τα πορίσματα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.
Έξι μέρες μετά τις τραγελαφικές καταστάσεις που εκτυλίχθηκαν με την τσάντα της Τζωρτζίνας, τις ζωγραφιές, τα σημειώματα και την είσοδο των δικηγόρων της σπιτονοικοκυράς στο ακίνητο της οδού Μπιζανίου, οι αντιπαραθέσεις συνεχίζονται, με τα βλέμματα πάντα στραμμένα στους ιατροδικαστές Καρακούκη και Καλόγρια, που ετοιμάζουν τα πορίσματα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.
Η αδερφή της 33χρονης κατηγορούμενης αμφισβήτησε ανοιχτά το πρωί, ότι αυτό το σημείωμα που προκάλεσε αίσθηση προέρχεται από την Τζωρτζίνα.
Ο γραφικός χαρακτήρας
Σύμφωνα με την Δήμητρα Πισπιρίγκου, ο γραφικός χαρακτήρας δεν είναι της 9χρονης, τέτοιο τετράδιο δεν είχε ποτέ η ανιψιά της και πρόσθεσε πως η αστυνομία είχε κάνει έρευνα στο συγκεκριμένο σημείο, με την ίδια παρούσα, μετά τη σύλληψη της 33χρονης χωρίς να έχει βρεθεί το παραμικρό. Υποστηρίζει πως κάποιος άφησε ή έδωσε σε δημοσιογράφους αυτό το σημείωμα, απλά και μόνο για να δημιουργήσει εντυπώσεις.
Σε συνέντευξή του, στα Parapolitika 90,1 και τον Πέτρο Κουσουλό, ο δικηγόρος της 33χρονης κατηγορούμενης για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, είπε πως εικόνες από το σπίτι και τα ευρήματα, σηκώθηκαν μέχρι στο TikTok.
Αντιδράσεις και διαφωνίες
Στο κομμάτι των ερευνών τα πορίσματα για τους θανάτους των παιδιών ετοιμάζονται και οι αντιδράσεις για ορισμένες καταθέσεις συνεχίζονται. Η ογκολόγος της Μαλένας, με νέα της συνέντευξη στον ΑΝΤ1, σχολίασε εμμέσως τη στάση που κράτησε η Χριστίνα Τσάκωνα, όταν κλήθηκε να καταθέσει.
«Δεν είχε ηπατική ανεπάρκεια το παιδί, αυτό είναι βέβαιο. Η κ. Τσάκωνα δεν ξέρω τι έγραψε, μπορεί να βρήκε κάποιες αλλοιώσεις, αλλά η Μαλένα δεν είχε ηπατική ανεπάρκεια. Δεν είχε κλινική και εργαστηριακή εικόνα ηπατικής ανεπάρκειας. Δεν είναι η ανεπάρκεια υπόθεση μιας ώρας ή μιας ημέρας. Δεν πεθαίνεις τρώγοντας και χορεύοντας από ηπατική ανεπάρκεια», δήλωσε η ογκολόγος της Μαλένας.
Επιμένει η Τσάκωνα
Στην κατάθεσή της, η ιατροδικαστής Χριστίνα Τσάκωνα επέμεινε μεταξύ άλλων πως η έκθεσή της, το 2019 ήταν σωστή με βάσει τα ευρήματα, αφού όπως ανέφερε από το νοσοκομείο μνημονευόταν τότε η χημειοθεραπεία λόγω της λευχαιμίας. Με την ίδια να αποδίδει τις βλάβες στο συκώτι στα φάρμακα που έπαιρνε…
Η ογκολόγος της άτυχης Μαλένας, υπενθύμισε και τα λόγια που της είχε πει, η 33χρονη μητέρα: «Το έχουν βεβαιώσει όλοι οι συνάδελφοι, υπάρχουν ατράνταχτες αποδείξεις ότι το παιδί είχε τέλεια εικόνα ηπατικά και την οποία επιβεβαίωνε πλήρως και η μητέρα η ίδια. Η ίδια μου είχε πει τότε ότι το παιδί ήταν σε άριστη κατάσταση. Σήμερα βέβαια, η μητέρα μιλά για ηπατική ανεπάρκεια, υπερασπίζεται την έκθεση της ιατροδικαστού, γιατί αυτό την συμφέρει. Ήταν βούτυρο στο ψωμί της να χρησιμοποιήσει την ηπατική ανεπάρκεια ως αιτία θανάτου του παιδιού της».
Τέλος τον Ιούνιο;
Ο μήνας που αναμένεται να κριθούν όλα έχει ξεκινήσει, σε μια υπόθεση που βρίσκεται από τα τέλη του περασμένου Γενάρη, όταν χάθηκε και το 3ο παιδί της οικογένειας Δασκαλάκη.
Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε επί του θέματος στην εκπομπή LIVE NEWS και στον Νίκο Ευαγγελάτο, επισημαίνοντας πως παρατηρεί μία καθυστέρηση στην έκδοση του πορίσματος αναφορικά με το φιαλίδιο.
Περίεργο σημείωμα
«Αν υπήρχε κάτι συγκεκριμένο θα είχε δημοσιοποιηθεί ήδη θεωρώ» προσέθεσε.
Αναφορικά με το σημείωμα της 9χρονης Τζωρτζίνας δήλωσε πως είναι περίεργη η ανακάλυψη και ο γραφικός χαρακτήρας.
- Τραμπ και ελληνοτουρκικά – Τι πιστεύουν οι Έλληνες, ένας πρώην διπλωμάτης των ΗΠΑ και ένας πανεπιστημιακός
- Masdar: Με όχημα την ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ σχεδιάζει off shore αιολικά και φωτοβολταϊκά 6 GW σε Ελλάδα και Ισπανία
- Διαγραφή Σαμαρά: Κάνει ζυμώσεις για κόμμα – Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά
- Μέσω ΑΣΕΠ οι προσλήψεις στη Δημοτική Αστυνομία
- Ο Φουκώ διαβάζει Χέγκελ
- Βατικανό: Μπορείτε να περιηγηθείτε ψηφιακά στη Βασιλική του Αγίου Πέτρου χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη