Χαμός σε πτήση με προορισμό τη Ρόδο: Προκάλεσε φασαρία στο αεροπλάνο και συνελήφθη στην Κρήτη
Συνελήφθη στην Κρήτη
Μεγάλη αναστάτωση και ταλαιπωρία προκλήθηκε σε πτήση όταν μία επιβάτιδα σε κατάσταση αμόκ έκανε φασαρία μέσα στο αεροπλάνο, προκαλώντας αναγκαστική προσγείωση στο Ηράκλειο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, πρόκειται για Γαλλίδα 59 ετών η οποία, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, έκανε φασαρία μέσα στο αεροπλάνο που εκτελούσε την πτήση Τελ Αβίβ -Ρόδος.
Ταυτόχρονα έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι δεν υπάκουε στις αλλεπάλληλες υποδείξεις του πληρώματος για ησυχία και τάξη μέσα σε αεροσκάφος κατά τη διάρκεια της πτήσης.
Την συνέλαβαν στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου
Αυτό είχε ως συνέπεια το αεροπλάνο να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» όπου αστυνομικοί κατέβασαν την 59χρονη επιβάτιδα, την συνέλαβαν με την κατηγορία της παραβίασης των κανόνων λειτουργίας συγκοινωνιακών μέσων και κρατείται στο ΑΤ Αερολιμένα Ηρακλείου όπου θα ακολουθηθούν οι προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες.
Το αεροπλάνο συνέχισε την πτήση του με τελικό προορισμό τη Ρόδο.
- Κρήτη: Νεαροί έστησαν ενέδρα σε 18χρονο και τον ξυλοκόπησαν
- Η ελληνική γλώσσα στο διάβα του χρόνου: Οι διάλεκτοι στην αρχαία ελληνική λογοτεχνία (Μέρος Δ’)
- «Η Ρίβερ Πλέιτ θέλει να αποκτήσει τον Λαμέλα ως ελεύθερο» (pic)
- Κορινθία: Νέα μαρτυρία για τον θάνατο της 19χρονης – «Ήταν σχεδόν 4 ώρες νεκρή»
- Έλενα Χριστοπούλου – Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η δικαστική απόφαση της διαμάχης
- Γερμανία: Εντός της ημέρας η ανακοίνωση σχηματισμού κυβέρνησης CDU – SPD