Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Τζόνι Ντεπ: Σοκαρισμένος μετά τη νίκη στο δικαστήριο εις βάρος της Άμπερ Χερντ - Η πρώτη δημόσια εμφάνισή του

Τζόνι Ντεπ: Σοκαρισμένος μετά τη νίκη στο δικαστήριο εις βάρος της Άμπερ Χερντ – Η πρώτη δημόσια εμφάνισή του

Ο σταρ του Χόλυγουντ έδωσε το «παρών» σε συναυλία φίλου του, υπέγραψε αυτόγραφα και έβγαλε φωτογραφίες με θαυμαστές του.

Σελίδα στη ζωή του προσπαθεί να γυρίσει ο Τζόνι Ντεπ. Ο δημοφιλής ηθοποιός κέρδισε την πολύκροτη δίκη εναντίον της Άμπερ Χερντ και δηλώνει πως ακόμα δεν έχει συνέλθει από το σοκ.

«Σας ευχαριστώ για τη στήριξη, είμαι ακόμα λίγο σοκαρισμένος», είπε ο ίδιος κατά την πρώτη δημόσιά εμφάνιση του μετά την απόφαση του δικαστηρίου.

Ο σταρ του Χόλυγουντ βρέθηκε στο Sage Gateshead στη βόρεια Αγγλία, όπου έδωσε συναυλία ο κιθαρίστας και φίλος του, Τζεφ Μπεκ.

«Ήταν ταπεινός και ευγενικός»

Μετά το τέλος της δεν δίστασε να συνομιλήσει με θαυμαστές του, να υπογράψει αυτόγραφα και να βγάλει φωτογραφίες.

«Εσύ έχεις πέντε δάχτυλα, ενώ εγώ έχω τέσσερα και επτά όγδοα», είπε χιουμοριστικά σε ένα αγόρι που τον περίμενε για αυτόγραφο.

Ο Τζέι Φίλιπς, ένας groomer, που βρισκόταν μπροστά στη σκηνή, δήλωσε στη DailyMail: «Ήταν ένας ταπεινός και ευγενικός άντρας. Δεν θα άντεχαν πολλοί διάσημοι να κάθονται μέσα στη βροχή για να χαιρετήσουν τους θαυμαστές τους. Το παιδί ρώτησε για τον Πειρατή Τζακ Σπάροου και αμέσως, έσπευσε να του διηγηθεί μια ιστορία».

Νωρίτερα ο Τζόνι Ντεπ είχε ανέβει στη σκηνή ενώ ο Μπεκ είπε στο κοινό: «Υπάρχει κάποιος εδώ. Μπορεί να μην ξέρετε ποιος είναι» και έκανε ειδική μνεία στη νίκη του φίλου του στο δικαστήριο φωνάζοντας: «Μα τι αποτέλεσμα. Τι αποτέλεσμα».

Αδυνατεί να πληρώσει την αποζημίωση η Άμπερ Χερντ

Υπενθυμίζεται ότι η Άμπερ Χερντ είχε κατηγορήσει τον Τζόνι Ντεπ για ενδοοικογενειακή βία γεγονός που δεν πιστοποιήθηκε από τα στοιχεία και τις καταθέσεις.

Το δικαστήριο αποφάνθηκε υπέρ του Ντεπ, σημειώνοντας ότι η πρώην σύζυγός του τον δυσφήμησε στο άρθρο της Washington Post.

Οι ένορκοι κατέληξαν στο ότι η δήλωση ήταν ψευδής, συκοφαντική και έγινε με κακόβουλο τρόπο.

Παράλληλα, το δικαστήριο επιδίκασε στον σταρ του Χόλυγουντ αποζημίωση ύψους 15 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ωστόσο, η δικαστής Πένεϊ Αζκαράτε ενημέρωσε ότι η νομοθεσία της πολιτείας Βιρτζίνια περιορίζει τις αποζημιώσεις «τιμωρητικής φύσεως» στα 350.000 δολάρια.

Αυτό σημαίνει ότι ο Τζόνι Ντεπ δικαιούται το ποσό των 10,35 εκατομμυρίων δολαρίων. Όμως, η Άμπερ Χερντ αδυνατεί να το πληρώσει

Καθ’ όλη τη διάρκεια της δίκης, ο Ντεπ παρουσίαζε την πρώην σύζυγό του ως μια ασταθή γυναίκα που τον κακοποίησε και τον εξευτέλισε.

Υποστήριξε ότι η Χερντ είχε συχνά μια «σαρκαστική, ταπεινωτική, επιθετική, βίαιη, τοξική στάση» και περιστασιακά κατέφευγε στη βία. «Είχε ανάγκη για σύγκρουση. Ανάγκη για βία», τόνισε.

Η Χερντ παραδέχθηκε ότι έχει χτυπήσει τον πρώην σύντροφό της σε πολλές περιπτώσεις, μετά από «χρόνια που δεν υπερασπιζόμουν τον εαυτό μου». Υποστήριξε πάντως ότι ποτέ δεν ήταν «καταχρηστική» με τον Ντεπ.

Sports in

Μεγάλη μεταγραφή για τη Νότιγχαμ Φόρεστ – Κόκκινος ο Νίκολα Μιλένκοβιτς (pic)

Την απόκτηση του Νίκολα Μιλένκοβιτς από τη Φιορεντίνα ανακοίνωσε σήμερα (18/7) η Νότιγχαμ Φόρεστ, με τις δύο πλευρές να υπογράφουν συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024