Παρελθόν αποτελεί από την Τσέλσι, ο Σαούλ Νίγκεθ, με τον σύλλογο του Λονδίνου να ανακοινώνει την επιστροφή του στην Ατλέτικο Μαδρίτης.
Ο 27χρονος μέσος αγωνίστηκε ως δανεικός στην ομάδα του Τόμας Τούχελ χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία, πραγματοποιώντας 26 εμφανίσεις, με μόλις 10 από αυτές να είναι στην Premier League.
Έτσι με την επιστροφή του στους «ροχιμπλάνκος» ελπίζει να βρει ξανά την φόρμα του.
«Σας γράφω για να σας πω αντίο και να σας πως πώς ήταν η εμπειρία μου στην Τσέλσι. Τα πράγματα δεν ξεκίνησαν καλά. Μετά από πολύ καιρό έφυγα από το σπίτι μου και δεν ήταν εύκολο. Αλλά σιγά σιγά τα πράγματα έγιναν καλύτερα. Όσα ζεις σε βοηθούν να μάθεις και να βελτιωθείς και αυτό κρατώ από αυτή την περιπέτεια.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον σύλλογο που με φρόντισε και με έκανε να αισθανθώ σαν στο σπίτι μου. Ευχαριστώ και όσους εργάζονται στην ομάδα και τους φιλάθλους που με στήριζαν συνεχώς. Μα πάνω απ’ όλα, θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου.
Η βοήθειά τους ήταν σημαντικότατη για να μην καταρρεύσω στις δύσκολες στιγμές. Με βοήθησαν να συνεχίσω να υποστηρίζω την ομάδα και να ζήσω ήρεμα και με θετική σκέψη. Ευχαριστώ!», ανέφερε στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του ο Σαούλ.
Saul Niguez will return to Atletico Madrid following the completion of his one-year loan spell.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
MVP με διαφορά, δύο γκολάρες και ισοφάριση ενός στοιχειωμένου ρεκόρ είναι το ρεζουμέ του εντυπωσιακού ευρωπαϊκού ντεμπούτου του Ανδρέα Τεττέη με τον Παναθηναϊκό.
Βόμβα μεγατόνων στο ισπανικό πρωτάθλημα, με ρεπορτάζ του Radio La Red να αναφέρει πως ο Χούλιαν Άλβαρες έχει αποφασίσει να αφήσει την Ατλέτικο Μαδρίτης για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα μετά το Μουντιάλ!
Ο Εβάν Φουρνιέ είναι έτοιμος για τον τελικό με τον Παναθηναϊκό και ο Γάλλος σούπερσταρ δήλωσε ότι παιχνίδια ειδικών συνθηκών σαν ένα ντέρμπι «αιωνίων» που κρίνει τρόπαιο, δεν κρίνεται στα καθαρά... μπασκετικά στοιχεία.